Priznanje

Tajne top modela: Jedna od najlepših žena na svetu otkrila šta je najviše mučilo u životu

0

Top model Bela Hadid, koja po mnogim ocenama spada u grupu najlepših žena sveta, otkrila je da u njenom životu nije bilo sve savršeno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata manekenka Bela Hadid važi za jednu od najlepših žena na svetu, ali njena priča je dokaz da i bogati i lepi imaju svoje lične  komplekse i tragedije.

 

Ona je otkrila kako je mnogo patila zbog svog izgleda. Iako se danas dizajneri otimaju da im ona radi revije i kampanje, ne tako davno ona je nalazila mnogo mana svome telu.

Tanke obrve i višak kilograma to je nešto što sebi nisam mogla da oprostim kad sam bila mlađa. A da sve bude gore mislila sam da se to nikada neće ni promeniti. Godinama sam gradila svoje samopouzdanje, danas se osećam malo bolje, ali sam dosta radila u svakom smislu na sebi."

Ona potiče iz manekenske porodice pošto je njena majka Joland i danas promotivno lice u određenim kampanja, a sestra Điđi rame uz rame s njom ne silazi sa naslovnih strana svih modnih magazina.

 

Činjenica da joj je majka manekenka je bio još jedan razlog da oseti pritisak i da sebe, dok je odrastala doživljava kao ružnu.

Mislim da sam imala mnogo više nesigurnosti vezanih za izgled od bilo koje druge žene."

Zbog karijere u modnoj industriji,Bela  je napustila školu, ali često ističe da joj je želja da nastavi školovanje na smeru modna fotografija kako bi se time bavila kada završi manekensku karijeru.

 

Inače, karijeru u modnoj industriji Bela Hadid je počela sa 16 godina, a debi na modnoj pisti imala je tokom Nedelje mode u Njujorku 2014. godine.

 

 

A post shared by ? (@bellahadid) on

 

Radila je mnogobrojne kampanje, a ističe se i u humanitarnom radu, dok u mnogobrojnim intervjuima ističe da bi jednog dana volela da se bavi glumom.

 

 

 

makonda-tracker