Ikona stila

U znaku proleća: Kejt Midlton zablistala u novoj kombinaciji

0

Kejt Midlton se pojavila nedavno u pastelno zelenoj haljini i mantilu, koji se razlikuje po boji od odeće koje je princeza nosila u javnosti ove sezone. Njena nova odevna kombinacija je izazvala pozitivne reakcije njenih obožavalaca i medija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Midlton je na prvi dan proleća odabrala kombinaciju koja kao da je obeleživala ovaj dan. Trideset šestogodišnja vojvotkinja se , naime, pojavila na događaju koji je organizovala Kraljevska fondacija u trudničkoj haljini u pastelno zelenoj boji koja se slagala sa mantilom u boji mente.

 

Iako Vojvotkinja od Kembridža obično bira sasvim drugačije boje (mornarsko plava, bež, cvetni dezen), za ovu priliku je odabrala nešto smeliju zelenu varijantu. Ona je uparila haljinu dugačku do kolena  sa mantilom njenog omiljenog brenda Jenny Packham. Mantil je privukao pažnju sitnim detaljima kao što su kravatica i zlatna dugmad. 

 

foto: Profimedia

Kejt Midlton je od nakita nosila nove minđuše Kiki McDonough a na nogama je imala cipele Gianvito Rossi sa visokim štiklama, karamel boje u kojima je prvi put viđena u Belgiji prošle godine.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker