Modna nedelja kraljice

Tri dana, tri moćne kombinacije: Kraljica Leticija ponovo stilizovana tako da svako može da kopira - i izgleda kao milion dolara

0

Supruga španskog kralja Felipea za svega tri dana pojavila se u trima elegantnim odevnim varijantama koje oduzimaju dah.

foto: Profimedia

Kraljica Španije ugostila je u svom domu, palati Zarzuzela, predstavnike organizacije koja mladim umetnicima dodeljuje nagradu Tomas Francisko Prijeto.

 

 

Supruga kralja Felipea, koji je ovog puta izostao, izgledala je sjajno u kombinaciji crne bluze 3/4 rukava i pencil suknje s leopard printom, koja naglašava njeno savršeno izvajano telo, a potpisuje je dizajner Roberto Verino.

 

U pitanju je model iz kolekcije za jesen i zimu 2016. godine, čime je španska kraljica još jednom pokazala svetskim zvezdama da nije neophodno da troše prevelike sume novca i kupuju samo najnovije komade da bi izgledale lepo.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Sve što je bilo potrebno da se zaokruži ovaj look bile su jednostavne crne salonke i suptilan nakit, a Leticija se ponovo toga mudro dosetila. U svom stilu!

makonda-tracker