sinonim za eleganciju

Ne nosi skupu odeću, a uvek nadmaši i Kejt i Melaniju: Najbolje odevne kombinacije kraljice Leticije u 2017. godini

2

Samo u godini na izmaku, suprugu španskog kralja Felipea videli smo u haljini koja košta 6.000 dinara, bluzi vrednoj tridesetak evra i mnogim drugim pristupačnim komadima - i uvek je izgledala savršeno!

foto: REUTERS/Pierre-Philippe Marcou/Pool
foto: REUTERS/Pierre-Philippe Marcou/Pool

Bivša novinarka Leticija Ortiz Rokasolano, koja je udajom za Felipea postala kraljica, poznata je po pažljivo biranim odevnim kombinacijama, od kojih je svaka svojevrsna modna vest.

 

Ova četrdeseetpetogodišnja lepotica svakim svojim pojavljivanjem u javnosti uspeva da nas oduševi, kako činjenicom da čini da pristupačni komadi izgledaju kao da su vredni milion dolara, tako i zbog toga s kakvom lakoćom nosi vodeće modne trendove.

 

Ona jednostavno ne ume da pogreši: Kraljica Leticija u kombinaciji koja stoji i mršavicama i punijim damama (FOTO)

 

Predstavljamo vam njene modne odabire koji su nas tokom 2017. godine najviše oduševili.

 

Haljina sa cvetnim dezenom

 

Kada se krajem septembra kraljica Leticija pojavila na jednom prijemu u lepršavoj toaleti svetloplave boje koju krasi efektan floralni dezen, mnogi su komentarisali da su cvetni print i vez rezervisani za proleće.

 

Međutim, ono što nije poznato široj javnosti jeste da je Leticija ovog puta bila korak ispred svih - samo velika i strastvena fashionista zna da su vodeći dizajneri za jesen i zimu 2017. i te kako preporučivali upravo floralni print i motive!

 

1 / 5 Foto: REUTERS/Enrique Calvo

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker