brutalno iskrene

Žena na koju niko nije ravnodušan: Šta Francuskinje zapravo misle o Brižit Makron?

1

Poznate kao žene od stila, odmerene, elegantne i vredne divljenja, tri poznate Francuskinje otkrile su pravo mišljenje o prvoj dami svoje domovine

foto: Profimedia

- Oduševljava me njen pariski duh, taj miks ženstvenih i muževnih komada, kao i vernost blejzeru koji je osnova u garderoberu svake Francuskinje. Takođe volim što nosi autentične domaće brendove poput Balmaina, Alexandrea Vauthiera i Luj Vitona, kao i njenu lakoću u hodu kada je na visokim štiklama. Ali mislim da joj ipak najbolje stoje pastelne haljine koje nosi savršeno, bez obzira na mini dužinu. Žena ima sjajne noge i zašto bi to morala da krije?

 

Delpon smatra takođe da to najviše nervira ljude, njeno odbijanje da živi po nekom ustanovljenom šablonu.

 

 

- Ovo je žena koja blista, koja se dobro oseća u sopstvenoj koži i onome što nosi. Brižit takođe je neko ko sve kritike, podrugljive komentare dočeka s osmehom. To ljude nervira. Njena sposobnost da bude iznad svega, a posebno klišea, jer gde piše da žene u 64, na tako bitnim pozicijama moraju da nose to i to, i ponašaju se tako i tako? Gde, pokažite mi?

 

foto: Profimedia

Bilo da ruši barijere i stereotipe i pravila koja ne postoje, Brižit je svakako neko ko je autentičan, večito nasmejan i inspirativan.

 

- Kao par, Brižit i Emanuel su ljudi za poštovanje i divljenje. Oni vam pokazuju da je sve moguće i da nikakvi šabloni ne treba da postoje. Nikakva ograničenja. U eri koja se rapidno menja, oni su idealan primer ljudi. Zar ovo uostalom nije savremen svet? Svet koji gleda van okvira? Nova, liberalna Francuska?

 

makonda-tracker