očarala kinu

Je li nadmašila Melaniju Tramp? 3 kaputa Brižit Makron koje ćemo kopirati narednih nekoliko godina (FOTO)

0

Nakon što su prošle godine predsednik i prva dama Amerike Donald i Melanija Tramp posetili Kinu, sve je interesovalo kakve je modne odabire za uživanje u ovoj zemlji pripremila prva dama Francuske.

Beli kaput

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Prilikom današnje posete Zabranjenom gradu, predsednik i prva dama Francuske pojavili su se u nešto ležernijem izdanju, koji je ipak obojen poslovnim stilom.

 

 

Dok je predsednik nosio crni kaput i crne pantalone, njegova draga opredelila se za kombinaciju kožnih pantalone crne boje i efektan beli kaput u kom smo je već videli nešto ranije. On je ukrašen zlatnim dugmićima, ima dvoredno kopčanje i svakako ostavlja sjajan utisak.

 

Teget kaput

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Za zvanični prijem kod kineskog predsednika Šija Đinpinga i njegove supruge Peng Lijuan, Makronova je odabrala strukirani model koji možemo na klasifikujemo i kao kaput i kao haljinu! Reč je o teget komadu s upečatljivim džepovima, rajsferšlusima i dugmićima, koji krasi zatvoreni okovratnik i doseže malo iznad kolena.

 

Crveni kaput

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Nama se, ipak, najviše svideo crveni kaput modne kuće Luj Viton, koji je Brižit Makron nosila tokom posete gradu Sianu. U pitanju je model s upečatljivim reverima, koji deluje veoma toplo, a ipak je strukiran i pruža izgledu određenu dozu ženstvenosti. Takođe, tu je i crvena boja, koja i pristaje fatalnim damama kakva Makronova jeste!

makonda-tracker