očarala kinu

Je li nadmašila Melaniju Tramp? 3 kaputa Brižit Makron koje ćemo kopirati narednih nekoliko godina (FOTO)

0

Nakon što su prošle godine predsednik i prva dama Amerike Donald i Melanija Tramp posetili Kinu, sve je interesovalo kakve je modne odabire za uživanje u ovoj zemlji pripremila prva dama Francuske.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona ne važi bez razloga za jednu od najbolje odevenih žena na planeti.

 

Ona pažljivo bira svaki svoj stajling, smelo se poigrava stilovima, neretko nosi suknje koje se ni mnogo mlađe dame ne bi usudile da obuku i podiže poslovni na stil na potpuno novi nivo.

 

 

Ipak, lepa Brižit Makron i te kako ume da poštuje tradiciju i klasiku, pa je sve zaljubljenice u modu interesovalo šta je šezdesetčetvorogodišnja prva dama Francuske pripremila za službenu posetu Kini.

 

Ono što je nama zapalo za oko jeste činjenica da je Brižit očigledno posebnu pažnju posvetila kaputima, pa smo izdvojili tri fenomenalna modela.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Beli kaput

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Prilikom današnje posete Zabranjenom gradu, predsednik i prva dama Francuske pojavili su se u nešto ležernijem izdanju, koji je ipak obojen poslovnim stilom.

 

 

Dok je predsednik nosio crni kaput i crne pantalone, njegova draga opredelila se za kombinaciju kožnih pantalone crne boje i efektan beli kaput u kom smo je već videli nešto ranije. On je ukrašen zlatnim dugmićima, ima dvoredno kopčanje i svakako ostavlja sjajan utisak.

 

Teget kaput

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Za zvanični prijem kod kineskog predsednika Šija Đinpinga i njegove supruge Peng Lijuan, Makronova je odabrala strukirani model koji možemo na klasifikujemo i kao kaput i kao haljinu! Reč je o teget komadu s upečatljivim džepovima, rajsferšlusima i dugmićima, koji krasi zatvoreni okovratnik i doseže malo iznad kolena.

 

Crveni kaput

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Nama se, ipak, najviše svideo crveni kaput modne kuće Luj Viton, koji je Brižit Makron nosila tokom posete gradu Sianu. U pitanju je model s upečatljivim reverima, koji deluje veoma toplo, a ipak je strukiran i pruža izgledu određenu dozu ženstvenosti. Takođe, tu je i crvena boja, koja i pristaje fatalnim damama kakva Makronova jeste!

makonda-tracker