foto

Ako obožavate cipele, spremite se za nalet ljubomore: Blejk Lajvli mrzi ovaj deo svog posla - a nema žene koja se ne bi menjala s njom

0

Postoji jedan deo posla koji glumica baš, baš ne voli...

foto: REUTERS/Lucas Jackson
foto: REUTERS/Lucas Jackson

 

Samo dan nakon što je trejler za njen novi film All I See Is You pušten u etar, lepa glumica Blejk Lajvli se oglasila na svom Instagram profilu. Možda smo očekivali da će pustiti neku fotku sa snimanja ili prikazati grupnu fotografiju s ekipom filma, ali ipak ne, ne ovog puta, piše Elle.

 

Ni Keri Bredšo nije toliko volela cipele: Evita Peron, žena na čiji modni izazov još nijedna prva dama nije dala pravi odgovor (FOTO)

 

Ono što je 30-godišnja glumica postavila na svom Instagram nalogu će zapravo izazvati zavist kod osoba koje vole modu, a posebno cipele!

U sedećem položaju, ogrnuta roze sjajnim čizmama oko vrata i okružena raznim cipelama i obućom, Blejk je napisala da mrzi ovaj deo posla ili: I hate this part of my job.

 

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Komantari nisu izostali. Primetili smo kako bi njeni fanovi se rado menjali za njeno mesto ili kako su sugerisali, ako ih baš ne voli, može uvek cipele da pokloni nekom!

 

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Po izrazu lica, jasno je da zvezda serije Gossip Girl zapravo uživa u nedoumici, jer iz cipelarnika viri obuća velikih dizajnera kao što su Ralf Loren, Kristijan Lubuten, a opšte je poznato da dizajneri Majkl Kors, Donatela Versaće i Eli Sab se takmiče kada i koji model će poneti ova lepotica.

 

Imitirajte stil Viktorije Bekam bez mnogo muke: Jedan detalj je baš sve što vam je potrebno (FOTO)

 

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

A da omiljeni ženski detalj Blejk zaista obožava govori i činjenica da često deli fotografije dizajnerske odeće i tako nam otkriva koje su joj omiljene.

 

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

makonda-tracker