modni trikovi

Imitirajte stil Viktorije Bekam bez mnogo muke: Jedan detalj je baš sve što vam je potrebno (FOTO)

0

Do pre nekoliko godina ovaj detalj je bio rezervisan isključivo za svet venčanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Ko god je pratio stil Viktorije Bekam proteklih meseci mogao je da primeti kako jedan detalj dominira nad njenim svakim izdanjem. U pitanju su bele cipele, piše Elle.

 

Jedan model, četiri boje: Viktorija Bekam već mesecima nosi samo ove cipele - i izgleda spektakularno (FOTO)

Nosile su se najviše osamdesetih", kaže poznata američka stilistkinja Rebeka Loutorp i objašnjava dalje. "Zamislite samo te devojke sa natapiranom kosom, uskim mini haljinama sa neizostavnim naramenicama i vrtoglavo belim potpeticama. Živele su ni za šta drugo nego za trenutak da đuskaju oko svojih tašnica na plesnom podijumu."

 

Koliko god sa ove distance nostalgično izgledao taj živopisan prizor, činjenica je kako je ova dekada ostala upamćena kao nešto najgore što se dogodilo svetu mode. I upravo iz tog toksičnog perioda belu obuću bije loš glas.

 

Ova nijansa eventualno se mogla videti u nekim letnjim izdanjima, ali i to su bili retki momenti koji su se mahom dešavali na venčanjima.

 

Međutim, dizajneri su hrabro pre dve godine najavili povratak ovog aksesoara, zbog čega su čak i modni gurui nevoljko odmahivali glavom, ne verujući da ova smela boja obuće može zaživeti kao trend.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker