foto

Domaćica zbog koje niko nije primetio ni manekenke ni glumice: Supruga slavnog glumca osvojila crveni tepih Festivala u Veneciji

1

Kada se na sinoćnom otvaranju 74. Međunarodnog filmskog vestivala u Veneciji pojavila Lusijana Baroso, fotoreporteri su zaboravili poznate lepotice.

foto: EPA/ETTORE FERRARI

Što se tiče nakita, ponosna mama četiri devojčice odlučila se za efektne minđuše i prsten s krunim dijamantom, a njena clutch tašnica savršeno se uklopila s vronzanim vezom kojim je ukrašena haljina.

 

Romantika i glamur: Najlepše haljine koje smo videli prve venecijanske večeri (FOTO)

 

Met Dejmon i Lusijana Baroso, inače, mogu da se pohvale jednom od najromantičnijih priča o tome kako su se upoznali - glumac je tokom snimanja na nagovor kolege svratio u neki bar na piće i zaljubio se do ušiju u zgodnu konobaricu maltene čim je kročio u njega.

 

- Bukvalno sam video samo nju u punoj prostoriji - rekao je jednom prilikom Dejmon.

 

foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Venčali su se dve godine kasnije, a već 12 godina su u srećnom braku. Lusijana odavno ne radi u kafiću, a veoma je posvećena svojoj velikoj porodici. Dane najradije provodi u društvu svojih ćerkica i zapravo vodi život domaćice, ali s lakoćom, kad prilika to zahteva, može da nadmaši i najveće holivudske zvezde i Viktorijine anđele.

 

makonda-tracker