foto

Domaćica zbog koje niko nije primetio ni manekenke ni glumice: Supruga slavnog glumca osvojila crveni tepih Festivala u Veneciji

1

Kada se na sinoćnom otvaranju 74. Međunarodnog filmskog vestivala u Veneciji pojavila Lusijana Baroso, fotoreporteri su zaboravili poznate lepotice.

foto: REUTERS/Alessandro Bianchi
foto: REUTERS/Alessandro Bianchi

 

Nasmejana, elegantna, čvrsto držeći za ruku svog supruga Meta Dejmona, neodoljiva Argentinka prošle večeri je još jednom pokazala zbog čega joj se fanovi njenog dragog dive.

 

Oni su dokaz da ljubav uvek pobeđuje: Poznati parovi koji su srušili sve stereotipe (VIDEO)

 

Par koji je uspeo u nečemu što ponekad deluje nemoguće - održao srećan i skladan brak koji traje već 12 godina - blistao je u Veneciji u jednom od svojih najboljih modnih izdanja. Dejmon, kom godine definitivno ne mogu ništa i u 47. izgleda jednako privlačno kao kada nam je prvi put oduzeo dah, opredelio se za klasično odelo i crnu leptir-mašnu.

 

1 / 7 Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

 

Njegova izabranica je uspela da ga zaseni (baš kao i desetine drugih zvezda koje su prošetale crvenim tepihom), i to uz pomoć poluprovidne toalete crvene boje. Svima je posebnu pažnju privukao izuzetno smeo dekolte, koji je 41-godišnja Lusijana ponela s opravdanim samopouzdanjem.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker