jesenji trendovi

Omijeni mejkap Hejli Biber idealan je izbor za oktobarske dane & učiniće da izgledate 10 godina mlađe

0

Idealan je za sve one koji žele elegantan i sofisticiran izgled bez previše truda – baš kao da ste uvek savršeno osunčani.

I Hejli Biber obožava ovaj mejkap
I Hejli Biber obožava ovaj mejkapfoto: Pinterest / Printscreen / vibewxthme

Jesen nam ove godine donosi jedan potpuno novi makeup trend koji je osvojio ljubitelje prirodnog, ali blistavog izgleda.

 

Inspirisan toplim tonovima, ovaj stil donosi osveženje koje savršeno prija licu i unosi toplinu u svaki jesenji dan.

 

Tajna njegovog efekta je u suptilnim nijansama koje podmlađuju lice, naglašavajući prirodnu lepotu i pružajući koži nežan, zdrav sjaj.

 

Ove jeseni, šminka u toplim tonovima doživljava pravi procvat, a novi trend poznat kao "Cappuccino glow" osvojio je srca ljubitelja prirodnog i podmlađujućeg izgleda.

 

Ovaj stil inspiriše se bogatim nijansama kafe, čokolade i cimeta, donoseći licu toplinu i svežinu.

 

Savršeno balansira između sofisticiranosti i prirodnog izgleda, što ga čini idealnim za sve prilike – od dnevnih aktivnosti do večernjih izlazaka.

 

Kako postići "Cappuccino glow" look:

 

  • Topli, ujednačeni ten

 

Osnova ovog izgleda počinje laganim, hidratantnim puderom koji pruža prirodan finiš, a zatim dodajte malo tečnog bronzera u toplim tonovima kako biste licu dali suptilnu preplanulost. Ključno je nanositi ga na mesta gde bi sunce prirodno palo – jagodice, čelo i nos.

 

  • Breskvasto rumenilo

 

Umesto ružičastih tonova, odaberite breskvaste nijanse rumenila koje daju prirodan sjaj koži i dodatnu dozu mladalačke svežine. Nanesite ga blagim pokretima na obraze i blago prema slepoočnicama za podignut efekat.

 

  • Oči u tonovima karamele

 

Za oči, koristite mat senke u toplim nijansama karamele i čokolade koje će dodati dubinu, bez previše dramatičnosti. Svetliji ton u unutrašnjem uglu oka i ispod obrva dodatno otvara pogled, dok će tamniji tonovi na ivici kapka dati suptilnu definiciju. Dodajte maskaru za gustinu i dužinu trepavica, zadržavajući prirodan efekat.

 

  • Kremasti nude karmin

 

Završite ovaj topli look karminom u nude nijansama s primesom karamele ili bež boje, koji su savršeno usklađeni sa ostatkom šminke. Kremasti finiš daje usnama hidrataciju i svežinu, stvarajući nežan izgled, idealan za hladnije dane.

 

Zašto je "Cappuccino glow" podmlađujući?

 

Ovaj make-up look u toplim tonovima laska svakom tenu, unoseći svetlinu i toplinu koja vizuelno omekšava crte lica i daje blistav, mladalački izgled. Dodatno, „Cappuccino Glow“ stil ne preopterećuje lice teškim linijama, već ga osvežava i čini savršenim za sve ljubiteljke prirodne elegancije ove jeseni.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker