jedinstvena

Zbog ovoga svet NIKAD neće zaboraviti njenu lepotu: 7 trikova princeze Dajane koje svaka žena treba da zna

0
Iako nije bila žena koju biste nazvali vanserijski lepom, izgled ledi Di svima je dobro urezan u sećanje. Kako joj je to pošlo za rukom?

 

foto: Profimedia

Hidrirajte kožu svakodnevno

Ne preskačite dnevnu kreme za lice, kao ni onu noćnu. Koža mora da se hrani dovoljno i mislim da ne mogu uopšte dovoljno naglasti koliko ovaj deo smatram važnim i koliko on to jeste."

Čarls je najpre bio dečko njene sestre, nije previše marila za tradiciju: 5 stvari koje SIGURNO niste znali o princezi Dajani

 

Ne zaboravljate vrat i dekolte

Kada nanosite kremu na lice, nanesite je i vrat i dekolte. Neka vam to postane deo dnevne rutine takođe. Koža je izuzetno tanka u ovom predelu, a to je ujedno deo tela na kome se prvo vide znakovi starosti. Zato ga negujte."

foto: Profimedia

Više proizvoda za negu uvek je ispravna odluka

Da, u ovom slučaju: više je više! Ne plašite sa da nanesete više kreme za lice pre nego što se našminkate. Jedna od omiljenih stvari princeze Dajane bile su kreme za lice i proizvodi za negu kože. Volela je i da razgovora o njima. Ponekad bi me zvala da dođem kod nje samo da bismo pričale o kremama, tonicima i njihovim načinima delovanja."

makonda-tracker