jedinstvena

Zbog ovoga svet NIKAD neće zaboraviti njenu lepotu: 7 trikova princeze Dajane koje svaka žena treba da zna

0
Iako nije bila žena koju biste nazvali vanserijski lepom, izgled ledi Di svima je dobro urezan u sećanje. Kako joj je to pošlo za rukom?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za popularnost najpoznatije princeze na svetu bio je zaslužan njen humanitarni rad, zalaganje i aktivnost kakvu nijedna članica kraljevske porodice do tada (u toj meri) nije iskazala, piše Elle.rs.

 

Ljubavnik ledi Dajane rešio SVE dileme: Evo ko je ZAPRAVO otac princa Harija!

 

Ali i još nešto - najsrdačnija i najpristupačnija dama plave krvi se u tolikoj meri i sa takvom neposrednošću obraćala javnosti. I to opet nije sve, milione žena ali i mučkaraca, kupila je svojim izgledom dostojnim jedne princeze, ali ipak tako svojstvenim njoj - upečatljivim, negovanim, damskim.

 

foto: Profimedia

Svaka njena pojava bila je svojevrsna senzacija u modnom svetu, a žene širom sveta pokušavale su da kopiraju njen stil i naravno da saznaju koje prozvode koristi za negu, stilizovanje kose, kako održava ten tako perfektnim?

 

Njena šminkerka Meri Grinvel odlučila je da nam konačno otkrije ponešto od toga što je u jednom trenutku interesovalo 90% ženske populacije.

 

Uvek prvo nanesite balzam

Balzam za usne savršeno priprema kožu usana za karmin. Od velike je važnosti da i ovaj deo lica redovno hidrirate kao i ostatak, to je jedna od stavki koju oduvek ističem."

 

makonda-tracker