jedinstvena

Zbog ovoga svet NIKAD neće zaboraviti njenu lepotu: 7 trikova princeze Dajane koje svaka žena treba da zna

0
Iako nije bila žena koju biste nazvali vanserijski lepom, izgled ledi Di svima je dobro urezan u sećanje. Kako joj je to pošlo za rukom?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za popularnost najpoznatije princeze na svetu bio je zaslužan njen humanitarni rad, zalaganje i aktivnost kakvu nijedna članica kraljevske porodice do tada (u toj meri) nije iskazala, piše Elle.rs.

 

Ljubavnik ledi Dajane rešio SVE dileme: Evo ko je ZAPRAVO otac princa Harija!

 

Ali i još nešto - najsrdačnija i najpristupačnija dama plave krvi se u tolikoj meri i sa takvom neposrednošću obraćala javnosti. I to opet nije sve, milione žena ali i mučkaraca, kupila je svojim izgledom dostojnim jedne princeze, ali ipak tako svojstvenim njoj - upečatljivim, negovanim, damskim.

 

foto: Profimedia

Svaka njena pojava bila je svojevrsna senzacija u modnom svetu, a žene širom sveta pokušavale su da kopiraju njen stil i naravno da saznaju koje prozvode koristi za negu, stilizovanje kose, kako održava ten tako perfektnim?

 

Njena šminkerka Meri Grinvel odlučila je da nam konačno otkrije ponešto od toga što je u jednom trenutku interesovalo 90% ženske populacije.

 

Uvek prvo nanesite balzam

Balzam za usne savršeno priprema kožu usana za karmin. Od velike je važnosti da i ovaj deo lica redovno hidrirate kao i ostatak, to je jedna od stavki koju oduvek ističem."

 

 

foto: Profimedia

Hidrirajte kožu svakodnevno

Ne preskačite dnevnu kreme za lice, kao ni onu noćnu. Koža mora da se hrani dovoljno i mislim da ne mogu uopšte dovoljno naglasti koliko ovaj deo smatram važnim i koliko on to jeste."

Čarls je najpre bio dečko njene sestre, nije previše marila za tradiciju: 5 stvari koje SIGURNO niste znali o princezi Dajani

 

Ne zaboravljate vrat i dekolte

Kada nanosite kremu na lice, nanesite je i vrat i dekolte. Neka vam to postane deo dnevne rutine takođe. Koža je izuzetno tanka u ovom predelu, a to je ujedno deo tela na kome se prvo vide znakovi starosti. Zato ga negujte."

foto: Profimedia

Više proizvoda za negu uvek je ispravna odluka

Da, u ovom slučaju: više je više! Ne plašite sa da nanesete više kreme za lice pre nego što se našminkate. Jedna od omiljenih stvari princeze Dajane bile su kreme za lice i proizvodi za negu kože. Volela je i da razgovora o njima. Ponekad bi me zvala da dođem kod nje samo da bismo pričale o kremama, tonicima i njihovim načinima delovanja."

 

foto: Profimedia

Ne dozvolite ajlajneru da se razmaže

Kada iscrtavate ajlajner, potrudite se da učinite to tik uz trepavice, tako je najefektnije. A da se ne bi razmazao, nežno ga utapkajte štapićem za uši. Lejdi Di koristila je plavi ajlajner, ali ja sam bila ta koja je ubedila da odustane od njega, ne bi svom izgledu podarila topliju i nežniju estetiku."

Ovo bi moglo da objasni svu dramu koja je usledila: Evo zašto je otac NATERAO princa Čarlsa da oženi Dajanu

 

Mini masaže su krucijalne

Masirajte svoje lice svakodnevno, bez izuzetka. Prelazite rukama i prstima alagano preko lica i probudite svoju kožu, pomozite cirkulaciji da struji brže i jače."

foto: Profimedia

Ne zaboravite na korektor

Dajanina koža je zaista bila prirodno lepa, nije trebalo mnogo da se radi na njoj. Nikada joj nisam stavljala mnogo slojeva. Međutim, ona sama najviše je volela blago osunčan ten, pa sam uvek koristila nešto bronzera i rumenilo. Proizvod koji je uvek koristila je korektor", otkrila je Meri.

 

 

makonda-tracker