I Vitka i Lepa

Svojom lepotom je opčinila Sulejmana, a ovo je njenih 8 tajni: Lepa Šeherezada kilograme skida dobro oprobanim receptom! (FOTO)

0
Prelepa glumica Berguzar Korel, koju pamtimo po ulozi neodoljive Šeherezade, ističe da vodi računa o svom izgledu, a za višak kilograma pravo rešenje.

 

 

6. Jedini greh su mi slatkiši, obožavam da ih spremam ali i da ih jedem. Zato njih nikako nisam mogla da se lišim i jedem ih svaki dan, ali zahvaljujući biljnim čajevima sagorevačima kalorija ne gojim se.

 

Svi pričaju da su se rastali, a oni su srećniji nego ikad: Ovako izgleda savršen odmor Šeherezade i Sulejmana Veličanstvenog (FOTO)

 

7. Uveče, kad god mi obaveze dozvole, rano odlazim na spavanje, ali, što je takođe važno, i rano ustajem. Tada je zapravo najbolje vreme za vežbanje.

 

Sulejman Veličanstveni okružen lepoticama: Koja od njih sme da stane na crtu Šeherezadi? (FOTO)

 

8. Kad iz nekog razloga moram da skinem koji kilogram, koristim oprobanim recept kojim regulišem varenje i ubrzavam metabolizam: uveče u čašu od dva decilitra u vodu potopim dve suve kajsije, jezgro jednog oraha i štapić cimeta i to ostavim kraj uzglavlja. Čim ujutro otvorim oči, pojedem kajsije i orah a vodu popijem. Rezultati se vide vide već posle nekoliko dana.

 

Tekst: Milena Ranisavljević

 

 

 

makonda-tracker