I Vitka i Lepa

Svojom lepotom je opčinila Sulejmana, a ovo je njenih 8 tajni: Lepa Šeherezada kilograme skida dobro oprobanim receptom! (FOTO)

0
Prelepa glumica Berguzar Korel, koju pamtimo po ulozi neodoljive Šeherezade, ističe da vodi računa o svom izgledu, a za višak kilograma pravo rešenje.
foto: Instagram
foto: Instagram

Nezaboravna Šeherezada iz "1001 noći" i supruga Halita Ergenča, Berguzar Korel (33) i danas ima savršen stas, baršunastu kožu i gustu sjajnu kosu kao i kad je bila na početku dvadesetih, zbog čega izaziva iskreno divljenje žena širom sveta, piše Lisa. 

 

A tu fizičku lepotu dodatno naglašava iskričava životna vedrina i silna energija koju lepa glumica isijava gde god da se nađe. Evo u čemu je tajna njene lepote, vitalnosti i zdravlja.

 

Ljubavni trougao koji je šokirao Tursku: Šeherezada je odabrala ljubavnicu sultanu Sulejmanu (FOTO)

 

1. Vitkost pre svega dugujem redovnom treningu, a da slučajno ne bih koji preskočila, anagažovala sam ličnog trenera koji je uz mene čak i na letovanju. Zato mi se prijatelji smeju i u šali kažu da treniram poput fudbalera. Onih dana kad baš ne mogu na trening obavezno prepešačim najmanje šest kilometara.

 

Prelepa turska glumica Beren Sat vodi tešku bitku za majčinstvo: Ovako je njen muž stavio tačku na glasine (FOTO)

 

2. Na našoj trpezi je samo sveže voće i povrće, i to organsko, nabavljeno na pijaci a ne u megamerketu. Svakog petka odlazim na pijacu orgnaske hrane i tamo ga kupujem od seljaka koji su ga proizveli. Takođe mi je veoma bitno da svako voće i povrće jedem samo tokom njegove sezone. Od tog pravila ne odustajem.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker