najlepše je u dvoje

Prelepa turska glumica Beren Sat vodi tešku bitku za majčinstvo: Ovako je njen muž stavio tačku na glasine (FOTO)

0
Lepotica iz serije Zabranjeno voće trenutno prolazi kroz težak period, a njen suprug je tim povodom učinio nešto neočekivano.
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Turske zvezde Beren Sat (32), Bihter iz serije “Zabranjeno voće”, i njen suprug, pop-pevač Kenan Doglu (42), od juna borave u Los Anđelesu gde popularni kantautor ima kuću na samoj obali okeana, piše Lisa.rs.

 

Na prvi pogled reklo bi se ništa neobično. 

 

Najlepši turski par ponovo zajedno: I posle 10 godina Šeherezada i Sulejman nam šalju ljubav! (FOTO)

 

Glumica se daleko od očiju javnosti odmara od napornog snimanja istorijskog spektakla “Kosem” u kome je igrala moćnu sultaniju. Iako se od Beren očekivalo da spase gledanost serije te je u priču uvedena ranije nego što je planirano, ona ipak nije donela željeni uspeh. U junu 2016. godine, nakon 30. epizode, Beren se oprostila od Kosem (prema pisanju turskih medija sredovečnu sultaniju igraće Nurgul Ješilčaj, Gulseren iz “Paramparčadi”).


Turski Bred Pit ponovo osvaja srca: Da li će se između njih dogoditi ono nešto?

 

Neki su tvrdili i da par letuje u Los Anđelesu gde su se pre dve godine venčali na peščanoj plaži te na taj način proslavlja svoje godišnjice. Međutim, sada je procurila vest da će Beren, koja se već izvesno vreme leči od steriliteta, u Americi biti operisana i podvrgnuta lečenju.

 

Turske zvezde u centru skandala: Sukob gigantskih razmera o kome bruje mediji (FOTO)

 

Zašto u Americi, ljute se njeni fanovi, kad i u Turskoj postoje vrhunski specijalisti iz te oblasti. A tabloidi pišu da je u Los Anđeles i otišla na preporuku svog lekara. Beren je, naime, izložena velikom pritisku jer se svaki čas pojavljuju vesti da je trudna, što dodatno pogoršava njeno stanje, pa joj je lekar  kod koga se leči i savetovao da neko vreme bude dalje od očiju javnosti. A lepa glumica je u Americi potpuni anonimus i na miru može da bije najvažniju bitku u životu, bitku za materinstvo. 

 

Neki mediji idu i dalje pa tvrde da će par ostati u Los Anđelesu sve dok se ne glumica ne porodi, jer žele da im dete dobije američko državljanstvo.

 

Bilo kako bilo, Beren u svemu ima punu podršku muža. Tako je popularni pevač 30. jula na Instagramu svojoj dragoj čestitao drugu godišnjicu braka. I to na veoma romantičan način. On je, naime, objavio fotografiju s njihovog venčanja i uz nju napisao: 

I sad sam zaljubljen kao prvog dana. Srećna  naša godišnjica! Neka tvoje lepo lice uvek bude nasmejano. Svima koji su nam uputili čestitke beskrajno hvala”.

 

 

A photo posted by Kenan Doğulu (@kenandogulu) on

 

Tekst: Milena Ranisavljević

makonda-tracker