Lepa i samouverena

Mila Jovović: Male tajne slavne lepotice za besprekoran izgled i u petoj deceniji (FOTO)

0
Slavna glumica i fotomodel pre nekoliko meseci zakoračila je u petu deceniju života, a iako joj, kako kaže, brojne poslovne i privatne obaveze narušavaju izgled kože, uvek ima jednostavne trikove kojima se služi kako bi svom licu vratila blistavost i lepotu.
foto: Instagram
foto: Instagram

Četrdesetogodišnja glumica i fotomodel srpsko-ruskog porekla, Mila Jovović, ne krije da, otkako se ostvarila u ulozi majke, nema previše vremena za negu lepote. Ipak, kao i svaka žena, služi se raznim beauty trikovima kako bi u svakoj prilici izgledala perfektno i kako se umor ne bi primećivao na njenom licu.

 

Na pitanje da li se njena beauty rutina menjala tokom godina, Mila tvrdi da se dosta toga promenilo otkako je postala majka.

 

Beauty tajne Dženifer Lopez: Jednostavna pravila za savršen izgled i neprolaznu lepotu

 

- Uvek sam vodila računa o svojoj koži, ali otkako sam se ostvarila u ulozi majke, teško uspevam da se izborim sa svim poslovnim i privatnim obavezama, a da to ne utiče negativno na izgled moje kože. Zato sada koristim koktele za negu - serume koji odgovaraju mom licu mešam hidrantnom kremom za zrelu kožu, koja ima nežnu teksturu i vraća mojoj koži blistav izgled.

 

Iskopiraj izgled : Džidži Hadid na Much Music Awards

 

makonda-tracker