nije komplikovano

Slavi 52. rođendan i nikad nije išla pod nož: Karmen Elektra otkrila 3 glavna razloga zašto je i dalje mladolika

1

Popularna glumica istakla je da je za njen izgled zaslužna nega u tri koraka, a evo koji proizvodi i pravila životnog stila joj pomažu u tome

Karmen Elektra puni 52 godine
Karmen Elektra puni 52 godinefoto: Elyse Jankowski / Getty images / Profimedia

Američka glumica Karmen Elektra danas slavi 52. rođendan i jedna je od žena iz Holivuda koje nas već decenijama oduševljavaju lepotom.


Rođena je kao Tara Li Patrik u Ohaju, u muzičkoj porodici, ona se od detinjstva zainteresovala za izvođačke umetnosti.


Tako je malo poznato da je svoju profesionalnu karijeru započela kao plesačica 1990, a zatim je 1993. objavila svoj muzički album Carmen Electra, koji je producirao i promovisao Prins.

 


Međutim, nakon što je 1996. pozirala obnažena za Playboy, Holivud je počeo da obraća pažnju na nju, a prva uloga bila joj je ona u seriji  "Čuvarima plaže", koja je obeležila devedesete. Karmen nam je danas poznata kao glumica, a godinama je bila obavezno ime na listama najatraktivnijih žena sveta.

Njena lepota nije izbledela s godinama, a ona nikada nije krila na koji način se neguje kako bi sačuvala fleksibilnost i zategnutost kože. Štaviše, pokrenula je i svoju vegansku liniju proizvoda za negu kože GoGo Skincare.

 


Sve počinje sa zaštitom od sunca


Kako je istakla, njena posvećenost negovanju je ogromna još od mladosti, a na snimanju "Čuvara plaže" je primenjivala najvažniji beauty trik.


Volim okean! Slana voda može biti odlična za vašu kožu, od pilinga do sužavanja pora – rekla je glumica za PageSix. – Redovno nanošenje SPF-a za zaštitu koje je na setu bilo obavezno!


Ona je pripisala svoj sjaj tome što pije mnogo vode i drži se podalje od kofeina, alkohola i gaziranih pića.

 


3 glavna koraka u nezi kože Karmen Elektre


– Proteklih 20 godina, moja dnevna rutina nege kože mi je omogućila da je održim zdravom, blistavom i bez operacija – rekla je glumica nakon lansiranja svojih proizvoda. – Osećam da je sada vreme da podelim svoju tajnu sa svetom.

Tretman kiseonikom


Najveća tajna mladolikog izgleda Karmen Elektre je, tvrdi ona, to što koristi tretmane lica na bazi kiseonika.

 

U pitanju su tretmani pri kojima se koriste čestice kiseonika iz vode, koje se velikom brzinom pod pritiskom unose u kožu, čime se stimuliše stvaranje ćelijske energije, optimalna sinteza kolagena, detoksifikacija kože, a lice se osvežava i revitalizuje.

 


Kad odem na tretman kiseonikom, osećam se 10 godina mlađe – rekal je glumica svojevremeno.


Serum hijaluronske kiseline & hidratantna krema


Nakon ovog tretmana, glumica nanosi serum hijaluronske kiseline, a treći korak je krema za hidrataciju.


Uvek sam se fokusirala na hidratantno uklanjanje šminke, serum hijaluronske kiseline i kremu za lice s dubinskom hidratacijom punu visokokvalitetnih esencijalnih sastojaka – objasnila je Karmen Elektra.


Da li je Karmen Elektra operisala nešto?


Ona objašnjava da se ljudi "šokiraju" kada čuju da nije imala estetske operacije i da je njena glavna tajna "disciplina".

 


Budimo realni, mi smo u Holivudu i kada kažem ljudima istinu, većina je šokirana jer bi inače žena radila određene stvari – kaže glumica. – U mom slučaju toga nema i rekla bih da je moj mladolik izgled posledica moje discipline prema rutini nege kože.


Ipak, ona ne isključuje da će u budućnosti ići pod nož, kada više ne bude zadovoljna time kako funkcioniše njena nega.

 

Karmen Elektra slavi 52. rođendan
Karmen Elektra slavi 52. rođendanfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Influenserka Bojana Mutić otkrila šta se krije iza blještavih profila i bloga

 

makonda-tracker