zanimljivo

Vredi li probati ili je suludo? Devojka se 7 dana UMIVALA PIVOM i rezultat je — apsolutno NEOČEKIVAN

0

Jedna devojka odlučila je da proba da koristi popularni napitak u nezi lica, a nije mogla ni da nasluti kako će joj lice izgledati nedelju dana kasnije

foto: Shutterstock/Valentyn Volkov
foto: Shutterstock/Valentyn Volkov

Kako prenise mediji, jedna žena je odlučila da sedam dana ispira lice pivom i da vidi rezultate. U vezi sa ovim, znamo svi da je mleko dobro za kožu, te su tako i drevni vladari koristili njega za umivanje, ali sada je interesantno to da su mnogi ljudi odlučili da neke druge stvari koriste u svojoj rutini. 

 

Mnoge žene su takođe odlučile da isporbaju ovaj trend te su se i one umivale pivom. Prvi rezultati su vrlo specifični te je tako jedna žena nakon prvog umivanja primetila da joj je koža dosta mekša. 

 

Drugi dan kada je takođe primenila ovaj proces, ona je imala reakciju peckanja na licu, ali je to povezala sa tim da je pivo delovalo na akne koje je imala pre početka ovog eksperimenta. 

 

Trećeg dana je situacija dosta bila drugačija i upečatljivija, te joj se lice očistilo od akni, sa kojima je kako kaže imala borbu dugi niz godina. Ovo je prepisala antibakterijskim svojstvima koje pivo ima. 

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Četvrti dan je dao takođe zapanjujuće rezultate, ona je odlučila da pomeša i limunov sok i da takvu mešavinu je koristila i naredna tri dana. Kako je kazala lice joj je bilo čistije, a za sve to je, kako je navela zaslužno antibakterisjko dejsto piva. 

 

Kada je nakon sedmog dana sumirala utiske, zaključila je da joj je koža bila elastičnija, nežnija, mekša, a da je uz to imala utisak da je i prilično nahranjena. Dodala je da joj je lice bilo očišćeno od mitisera i tamnijih mrlja. 

 

 

 

makonda-tracker