ŠEĆERNI PILING OČAS POSLA

Rezultat je BLISTAVA i MEKA koža lica i tela: Napravite za tili čas prirodni PILING sa smeđim šećerom (PRIPREMA)

0

Za sjajnu, meku i negovanu kožu obavezno isprobajte piling od smeđeg šećera — priprema je najjednostavnija moguća, a rezultat je odličan.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Da li ste u svoju rutinu nege kože uvrstili i piling?

 

Osim kupovnih, možete i od prirodnih sastojaka sami napraviti piling kod kuće. Ako ste čuli za šećerni piling, onda znajte i da je u pitanju prirodni piling koji čini kožu savršeno mekom i sjajnom.

 

Posebno je dobar piling od smeđeg šećera, i to za osetljivu kožu i piling lica. Nežan je i može se koristiti do 4 puta nedeljno!

 

Uz šećer biće vam potrebno i ulje. To može biti ekstradevičansko maslinovo ulje, ali možete probati i sa drugim uljima: avokado, kokosovo, lešnikovo, jojoba, susamovo, bademovo...

 

Kako se pravi piling od smeđeg šećera?

 

Potrebno vam je:

 

  • 1 šolja šećera
  • 3-5 kašika ulja

 

Pomešajte sastojke, dodajući jednu po jednu kašiku ulja. Sami procenite koliko kašika ćete dodati u zavisnosti od ulja. Struktura treba da podseća na pesakne da bude previše tečna. 

 

Možete dodati i malo limunovog soka, ako želite da zamiriše, a dobar je i za kožu.

 

Kako se nanosi?

 

Na kraju tuširanja, polako se obrišite peškirom, ali da koža ostane pomalo vlažna, pa nanesite kružnim pokretima preko celog tela piling. Ako ga nanosite na lice, budite nežni i takođe koristite kružne pokrete.

 

Rok trajanja?

 

Najbolje je iskoristiti ga za mesec dana.

 

 

makonda-tracker