bjuti saveti

Recite NE - perutanju, mitiserima i proširenim porama: Uz ova 4 efikasna koraka vaše LICE će biti kao sa NASLOVNICE

0

Neće vas koštati mnogo, a svim damama će mnogo značiti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nega kože lica je veoma bitna u svim segmentima života, bilo da ste tinejdžerka, devojka ili žena u godinama. Letnji meseci mogu doneti štetne uv zrake, perutanje kože, masnu t zonu, mitisere, proširene pore, čak i damama koje po prirodi imaju suvu kožu.

 

Ukoliko niste dovoljno motivisane i upućene koji koraci će vam pomoći da očuvate blistavost i zdravlje kože lica, donosimo vam nekoliko efikasnih koraka.

 

1. Čišćenje lica blagom umivalicom sa hijaluroskom kiselinom - ovo sredstvo vam neće dodatno narušiti ph vrednost niti iritirati kožu, već će zadržati hidriranost i jedrinu.

 

 

2. Blagi tonik koji ne sadrži alkohol - njime ćete ukloniti višak sebuma, ujednačićete ten nakon izlaganja suncu, ali i sprečiti proširene pore.

 

Žena, nega, Umivanje, Lice, Koža
foto: Profimedia

3. Prirodni piling za lice od meda i šećera - on će vam pomoći da dubinski očistite kožu, sprečite pojavu mitisera i sitnih bubuljica.

 

 

4. Maska za lice na bazi lekovitog bilja i grčkog jogurta - u staklenoj posudici pomešate jogurt i mleveni korijander, kada smesa bude čvršća, spatulicom namažite na lice i držite 15 minuta. Sitne borice i hiperpigmentacija će se redovnim korišćenjem ublažiti.

 

 

 

makonda-tracker