prelepa dama

"PREMLADA SAM DA NE BIH RADILA": Kristi Brinkli i u sedmoj deceniji oduševljava izvajanom figurom, a ovo je tajna!

0

Slavna manekenka nije pobornik plastičnih operacija, već treninga i pravilne ishrane.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših dama sveta je zasigurno nekadašnji model Kristi Brinkli, koja i danas u sedmoj deceniji oduševljava izgledom i reklamira popularne brendove putem društevnih mreža.

 

"Premlada sam da ne bih radila. Volim svoj posao", izjavila je nedavno i usput se osvrnuvši na problem u modeling industriji, u kojoj ne daju dovoljno prostora starijim ženama.

 

"U ovoj industriji sam već 47 godina i on jeste evoluirao, ali i dalje se starije žene isključuju iz posla", rekla je Kristi.

 

 

Kristi se proslavila 70-ih i 80-ih godina prošlog veka kada se fotografisala za naslovnice čuvenih časopisa, a do danas je zadržala vitku figuru i mladolik izgled.

 

Ključ vitke linije i lepe kože je pravilan i uravnotežena ishrana. Kristi je vegetarijanac i tvrdi da joj je upravo ovaj način ishrane pomogao da zadrži lep ten i dobru formu.

 

 

"Ovaj režim ishrane mi najviše prija, a probala sam sve. Primetila sam da moja koža lepše izgleda, da je ten ujednačeniji i da se mnogo bolje osećam"., rekla je nekadašnja manekenka.

 

 

 

 

makonda-tracker