Aleksandra Gudelj: Kako se piše lepota...

Voditeljka Aleksandra Gudelj otkriva na koji način se vratila u top formu nakon porođaja i priznaje da su za njenu negovanu kožu osim kozmetičkih preparata zaslužne i masaže na koje odlazi jednom nedeljno
0
1 / 4 Foto: Miloš Nadaždin

KOSA I NOKTI:

- Zbog brižljive nege kosu uvek tretiram kod frizera jer smatram da profesionalci najbolje znaju šta je potrebno određenom tipu kose. Uglavnom su to L’Orealovi preparati. Posle porođaja, kosa mi se proredila pa sam koristila Vichy ampule protiv opadanja kose i njihov šampon. Veoma su mi pomogli, zbog čega sam sada srećna. Obožavam da sređujem nokte, kako na rukama, tako i na nogama. Skoro sam počela da stavljam parafinsko pakovanje na ruke i primetila sam da izuzetno prija mojoj koži. Postane nežna i koliko-toliko se ublaži isušivanje. Svakodnevno koristim OPI balsam za negu ruku sa mirisom kokosa. 

MAKE-UP:

- Inače imam dobar ten, a negu pospešujem i čestim odlascima u spa centar gde koristim i razne tretmane. Teško pronalazim kremu koja mi odgovara, pa sam tako probala razne marke, ali se na mom licu nijedna nije sjajno pokazala. Iz tog razloga trenutno koristim Solea baby kremu koja mi sada veoma prija. Zbog prirode voditeljskog posla, često se šminkam, ali čim dođem kući, skinem tu tešku šminku koju koristimo za snimanja. Koristim Diorove senke za oči, kao i sjajeve. Calvin Klein kameni puder i L’Oreal maskare.

TELO:

- Dosta pažnje posvećujem nezi tela. Relativno skoro sam se porodila, pa sad još više vodim računa. Srećom nemam strije, ali sam i tokom trudnoće koristila Šaljićevu kremu protiv strija, dok i danas mažem Collistar kremu sa istim efektom. Pored tuširanja obavezno radim i piling kože, a opuštaju me i odlasci na masaže. Imam omiljenu maserku u jednom spa centru kod koje odlazim jednom nedeljno. Kada je reč o parfemima najviše mi prijaju sladunjave note. Gucci Guilty mi je trenutno omiljeni parfem, zatim Pacorabanne Million i Dior Addict.

Danilo Mašojević

makonda-tracker