maska sa izuzetnim efektom

Njoj je uspeo da reši veliki problem sa kojim se borila od detinjstva: Dermatolog Kendal Džener otkrio tajni recept za lečenje akni za koji su vam potrebna samo tri sastojka!

0

Nakon što su svetske medije preplavile fotografije Kendal Džener na kojima se vidi da prilikom svakog pojavljivanja u javnosti od fotografa skriva lice, mnogi su se zapitali zbog čega slavna manekenka ima tu naviku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ubrzo nakon toga otkriveno je da je jedna od najpopularnijih modela na svetu u detinjstvu i tinejdžerskom periodu imala velikih dermatoloških problema sa licem, te joj je ta navika skrivanja lica od očiju javnosti ostala sve do današnjeg dana, iako je problem u međuvremenu uspešno rešila.


Posledice nesrećnog detinjstva ostavile su dubok trag: Da li ste se ikada zapitali zašto Kendal Džener uvek u javnosti krije lice rukama?

 

Naime, u tome joj je pomogao njen dermatolog, doktor Dev, koji joj je kožu lica izlečio specijalnom pastom naprvaljenom od samo tri sastojka, koja svako od nas ima u kuhinji, a tajnu je rešio da podeli sa javnošću kako bi pomogao mladim damama koje imaju slične probleme.

 

Mamini garderoberi - izvor trendi stajlinga: Stritver Kendal Džener za opušteno popodne s prijateljicama (FOTO)
 

Ipak, kako kaže, ukoliko smatrate da imate osetljivu kožu, trebalo bi da se pre korišćenja posavetujete sa svojim dermatologom.

 

 

Recept i način pripreme na sledećoj strani...

makonda-tracker