Proleće je stiglO

Vreme je da se poigrate sa starim komadima garderobe koji se kriju godinama i budete ikona stila ovog proleća! (FOTO)

0
Sigurni smo da vam se u ormaru kriju stvari u kojima se osećate kao najbolja verzija sebe, a koje dugo niste poneli samo jer se niste usudili
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proleće je napokon stiglo i donelo nam poletno raspoloženje i lepršavost u vazduhu. Došlo je vreme da sklonite zimske jakne, pronađete kratke, šarene, upečatljive odevne komade i - igra može da počne!

 

Neka vaše venčanje bude kao iz snova: Boje koje će obeležiti vaš specijalan dan! (FOTO)

 

Oživite svoj stil i usnulog ekscentrika u vama. Jarke boje nikada nisu bile privlačnije - roze, narandžasta, metalik srebrna ili zlatna? Koja vam najlepše pristaje?

Započnite vikend odmorom u prirodi, na pikniku, ili u šetnji uz reku, i ugledajte se na naše omiljene modne odabire. Lagani mantili, tri-četvrt pantalone, ravne patike, neodoljivi široki krojevi, plisirane suknje i zvonasti rukavi - odaberite koji trend se najbolje uklapa u vaš stil i zračite posebnošću ovog toplog vikenda!

 

1. Neobičan mantil i iscepane farmerke

 

A post shared by Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) on

 

Ako se odlučite za jedan upadljiv i ekscentričan komad, kombinujte ga sa jednostavnim stvarima, kako biste sačuvali minimalizam kombinacije i kako bi neobičan odevni komad došao do punog izražaja.

 

2. Odelo u sportskoj kombinaciji

 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

 

Ko kaže da su odela simbol uglađenog, strogo elegantnog stila? Odaberite široko odelo koje izgleda neobavezno, izvucite iz ormara običnu belu majicu kratkih rukava, obujte bele patike i krenite u vikend avanturu!

 

3. Letnja haljina i udobna jakna

 

A post shared by Nuria Val (@frecklesnur) on

 

Za obožavatelje neobaveznog stila i udobne mode, široka, lepršava haljina jarke boje je pravi odabir. Uživajte u njenoj praktičnosti dok sedite u bašti ili vozite bicikl, a kada vas zatekne prolećni povetarac, ogrnite toplu, plišanu jaknicu boje mesa.

 

 

7. Crna kožna jakna i pantalone

 

A post shared by Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) on

Poznato je da je crna kožna jakna - kratka crna haljina 21. veka. Ono što svaka žena mora da poseduje u garderoberu! Raspustite svoju prirodnu, talasastu kosu, odaberite uske pantalone, stavite sunčane naočare, prebacite moćnu crnu kožnu jaknu na ramena i krenite u osvajanje vikenda!

 

5. Stroga elegancija sa neobičnim detaljima

 

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

 

Ako čak ni za vikend ne možete da se odvojite od strogo poslovne žene koja leži u vama, usudite se da omiljenu košulju sa zvonastim rukavima i sako ponesete uz farmerke sa tregerima! Cipele sa nesvakidašnjim dizajnom su obavezne.

 

makonda-tracker