dostižno savršenstvo

Koji od 7 tipova ženskih grudi vi imate? Upoznajte svoje telo da bi vam dekolte izgledao besprekorno!

0
Kako je moguće da supermodeli sa izuzetno malim grudima izgledaju kao da imaju budno poprsje? Trik je u tome što odlično poznaju svoj oblik grudi...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ponekad izbor pravog brushaltera ne zavisi samo od veličine nego i od oblika grudi... Korpice brushaltera ne bi trebalo da vam budu velike ali ni previše uske dok bretele brushaltera ne bi trebalo da vam klize, ali ni da se usecaju, piše Cosmopolitan.

 

Pročitajte kako prepoznati oblik grudi i odabrati savršen grudnjak.

 

Okrugle grudi


Ukoliko su vaše grudi podjednako "popunjene" pri vrhu i pri dnu u tom slučaju imate okrugli tip grudi. Devojkama sa ovakvim grudima nisu potrebni popunjeni brushalteri sa dodatnim "jastučićima" kako bi popunili praznine i bolje oblikovali grudi. Njihove grudi imaju prirodno lep oblik.

 

Nećete verovati, ali moguće je: Povećajte grudi za 5 minuta BEZ operacije (VIDEO)

 

Grudi s razmaknutim bradavicama


Ukoliko vaše su vam bradavice na dojkama okrenute ka spolja onda je ovo vaš tip grudi. Čak i ukoliko vaše bradavice ne idu ka spolja nego su centrirane, ali su vaše dojke same od sebe postavljene dalje od centra grudne kosti onda i vi spadate u ovu kategoriju. Majčica-brushalter je najbolje rešenje za ove grudi jer će formirati bolji oblik i izgled grudi.


Razmaknute grudi


Ukoliko imate grudi između kojih je veliki razmak, onda je ovo vaša kategorija. Ovaj tip grudi je malo punijeg oblika nego prethodno naveden tip. Za ovakve grudi je najbolje da uzmete dublje brushlatere koji će podići vaše grudi i malo ih približiti.

 

Savršen dekolte više nije misaona imenica: Ovi trikovi će vam pomoći da vam se grudi ne opuste!

 

Oblik suze


Grudi u obliku suze upravo i imaju takav oblik. Ukolio su okrugle ali malo manje popunjene pri vrhu, onda imate taj tip dojki. Srećom po vas, ovo je oblik za koji je najjednostavnije pronaći brushalter jer će im svaki tip grudnjaka odgovarati.

makonda-tracker