uvek u trendu

Jesenji stajling iz snova: 3 ultimativna modna trenda koja će učiniti da se osećate posebno & šik u svim prilikama

0

Jesen je idealno vreme za poigravanje stilovima i dezenima.

foto: Pinterest / Printscreen / literallyyyyy
foto: Pinterest / Printscreen / literallyyyyy

Ove jeseni evropske ulice postaće modna pista, a tri ključna trenda osvojiće srca svih ljubitelja stila.

 

Od oversized krojeva do vibrantnih zemljanih tonova, sezona donosi savršenu kombinaciju udobnosti i sofisticiranosti.

 

Bilo da šetate Parizom, Milanom ili Beogradom, ovi trendovi definisaće jesen 2024. godine.

 

1. Vintidž leopard

 

Među svim dezenima, a naročito onim koji su inspirisani životinjskim šarama, leopard print oduvek je zauzimao posebno mesto u srcima modnih entuzijasta. Istovremeno otkačena i sofisticirana, ova šara svakom look-u daje notu vanvremenskog i moćnog i čini da i najdosadniji autfit postane pravo remek-delo. 

Dovoljan je jedan komad prekriven leopard dezenom kako bi ceo stajling oživeo – bilo da je u pitanju midi suknja, šašave pantalone ili raskošna bunda, možete biti sigurne da ovim odabirom na sebe stavljate ultimativni statement piece za kojim će se svi okretati.

 

2. Florali su ponovo u modi!

 

Mada su od prvih sunčanih dana u godini sveprisutne u svakodnevnom odevanju, čini se da su sa prvim opalim lišćem cvetne šare počele da gube na vrednosti u očima modnih znalaca – sve do sada.

 

Ove jeseni floralni print doživljava svoje miholjsko leto, zato nemojte pakovati svoje cvećem prekrivene letnje haljine, već ih upotpunite trendi kaišem u vintidž stilu i toplim džemperićem stvorenim za septembarske dane!

 

Cvetni print javlja se u najrazličitijim formama, pa ga tako možete poneti i na svojoj jaknici, suknji ili pantalonama, a šareni floralni džemper pun je modni pogodak koji će automatski dati na šarmu svakom izdanju.

 

3. Must have u svakom garderoberu

 

Komad koji svojim dizajnom igra na granici između trendi jesenjeg mantila, prolećne jaknice i kul sakoa neizostavni je komad koji bi svaka it devojka ove sezone trebalo da poseduje.

 

Ovaj svojevrsni ogrtač učiniće da se osećate prijatno i lagodno u prelaznom periodu između najtoplijeg i najhladnijeg godišnjeg doba, a sve to uz nesvakidašnje moderan i šik izgled.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker