KOMFOR PRE SVEGA

Hit papuče iz 2000-ih se vraćaju na velika vrata: Poznata glumica ih je već prošetala na crvenom tepihu

0

Lepotice sveta se već otimaju za ovu laganu obuću koja polako postaje globalni hit u sezoni proleće/leto 2024

Papuče koje će se nositi u sezonu proleće/leto 2024. godine
Papuče koje će se nositi u sezonu proleće/leto 2024. godinefoto: Street style photo/Shutterstock

Rekli bismo da ove papuče i nisu poseban novitet, s obzirom da ih mnogi već godinama nose, ali dezeni i bezbroj novih varijacija na nama poznate papuče "japanke", polako uzimaju maha i osvajaju sve trendseterke.

 

Mnogi poznati svetski brendovi su spremili savršene modele ovih papuča, koje su svoj vrhunac imale još 2000-ih godina.

 

Ako želite da se osećate jednostavno i elegantno, super komforno, a opet sa upečatljivim detaljom, svakako se morate opredeliti za japanke.

 

Kod nas ih ima svake sezone i to po vrlo pristušačnim cenama od 1790  dinara, do svega par hiljada za one malo otmenije modele.

Za jedan jednostavan model se opredelila i Dženifer Lorens, koja je na festivalu u Kanu 2023. godine, dugačku crvenu haljinu kombinovala sa crnim japankama i time visoku eleganciju doslovno spustila u svet jednostavnosti ovim ravnim papučama.

 

edavno je i Emili Rajtakovski u ležarnoj popodnevnoj šetnji iznela jedan ovakav komad. Odevena u krem baggy pantalone i beli krop, na nogama je imala jedan od šik komada crnih japanki sa blagom platformom.

 

Emili Rajtovski šeta psa u crnim japankama
Emili Rajtovski šeta psa u crnim japankamafoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako se toplo vreme približava, ovo će biti super vest za sve dame koje najpre cene komfor, a zatim i sofisticiranost, jer je bezbroj kombinacija koje možete praviti uz ove savršeno lagane papuče.

 

Bilo da se odlučite za elegantnu haljinu ili suknju, najbolje ćete uklopiti crne japanke, mežutim, ukoliko su vaš omiljen komad odeće pantalone, predlog je da eksperimetišete sa modelima, bojama i šarama.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker