inspiracija

Kako se nosi MARAMA? 4 trika popularne influenserke koje treba da zna svaka devojka od stila

0

Jedna od omiljenih načina elevacije odevnih kombinacija ove mlade žene su ešarpe i marame

Jedan detalj poptu marame može vašoj odevnoj kombinaciji da pruži potpuno novi izgled,.
Jedan detalj poptu marame može vašoj odevnoj kombinaciji da pruži potpuno novi izgled,.foto: Shutterstock/Olesya Kuprina

Poznata svetska blogerka Klaudija Moreira (37), odlično izgleda a zna i kako dobro da se obuče. Na svom Instagram i TikTok profilu stalno deli načine na koje možete unaprediti svoje autfite uz par jednostavnih trikova.

 

Jedna od omiljenih načina elevacije odevnih kombinacija ove mlade žene su ešarpe i marame. I mada su neke zgodne za plažu i lepo vreme, druge su idealne za svakodneva život u gradu i odlazak na posao.

U jednom od svojih videa podelila je idealne načine za kombinovanje marame uz klasičnu košulju na kopčanje. Uz ove detalje svaka kombinacija biće baš kao sa naslovnih strana.

 

Sigurni smo da vam je dosadno da na posao nosite jedne te iste kombinacije koje nemaju nikakvog pečata na sebi. Ova mlada dama će stvarno promeniti način na koji razmišljamo o svom gardaroberu. A sve što nam je potrebno jeste par ešarpi ili marama.

 

 

Nije važan dezen ni boja, sve što vam treba jeste ono što već imate u vašem gardaroberu. Kao što vidite na videu, ona je na četiri načina vezala maramu osrednje veličine, i napravila veliku razliku u kombinaciji koju je nosila.

 

Klaudija će nastaviti da deli svoje savete na profilu, ostaje nam samo da pažljivo pratimo njene korake. 

 

 

makonda-tracker