ideje

4 načina da nosite TORBICE OKO STRUKA: Najlepše modne kombinacije za urban i ležeran izgled ove jeseni

0

Ova torbica jednostavno može da ide uz sve – bilo da želite da je uklopite uz malo opušteniji ili pak malo elegantniji fazon!

foto: Olena Rudo/Shutterstock
foto: Olena Rudo/Shutterstock

Tobiva koja se nosi oko struka nije više samo modna prošlost – ona je najaktuelniji retro trend koji obožavamo!

 

Praktična je za nošenje raznih sitnica koje vam mogu zatrebati u toku dana, a u zavisnosti od veličine u nju možete staviti samo ono najosnovnije, ali i spakovati dosta toga važnog. Što je još bitnije, možete je stilski lako složiti uz više različitih autfita, koji su baš pogodni za trenutne vremenske prilike.

 

1. Otmenija kombinacija

Svetlosivi sako i pantalone, uz belu majicu ispod su nekako oduvek lako išli u paketu. Torbica se u ovoj kombinaciji nosi malo više na struku sa prednje strane, a kad svemu tome dodate i crne naočare za sunce – kompletirali ste ovu elegantniju varijantu.

 

2. Sportska elegancija

Nešto između opuštenog i elegantnog, ali opet veoma stilizovano. Ovde preovlađuje crna boja. Malo opuštenije karirane pantalone uz sako istog dizajna, a sportski momenti su bele patike i crno-beli kaiš. Ako se odlučite za ovaj stil, onda torbica ne ide oko struka, već oko ramena, ali I dalje se nosi sa prednje strane.

 

3. Sportska elegancija na nešto drugačiji način

Jedna varijanta sa malo svetlijim tonovima. Bela majica s trobojnom aplikacijom, svilena plisirana suknja i, ovoga puta, torbica roze boje oko struka.Prigodan autfit za letnje, ali i za dane miholjskog leta. 

 

4. Opuštena varijanta

Od sive i crne kombinacije boja ne odustajemo ni u opuštenoj varijanti. Recimo, za šetnju, neku neobaveznu kaficu ili izlet u prirodu. Ovog puta malo duža siva rolka, uz helanke, patike i, novi detalj, kapu. I u ovom slučaju torbica se nosi preko ramena.

 

 

 

makonda-tracker