PROBAJTE

Mali rituali za PRIVLAČENJE velikog novca: Jedna BILJKA je pravo čudo, a evo šta da uradite sa starim novčanicama

0

Novac je bitna stavka u životu i iako ne čini sreću, često je neophodan i fali nam, pa je idealno kada ga nema mnogo, a opet ima dovoljno.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Novac obezbeđuje manje stresan život, ali opet ne garantuje sreću, međutim svi će se složiti da je mnogo bolje ako ga imate neko ako ga nemate.

 

Uvek postoje različiti trikovi i narodna verovanja za koja se kaže da privlače pozitivnu energiju, ali i novac, pa ništa vas ne košta da pokušate, možda se i posreći. Oni koji veruju u magiju privlačenja, verovatno će pokušati, a ima i onih kojima je uspelo.

 

1. Ispišite želje na crveni papir

 

Papir vežite ga koncem u istoj boji, pa sve zajedno stavite u novčanik ili na mesto gde inače držite novac.

 

2. Lovorov list za bogatstvo

 

Veruje se da on donosi sreću, pa nekim markerom ispišite valutu koju želite i ostavite tako.

 

3. Pirinač

 

U Kini postoji verovanje da je upravo pirinač simbol izobilja i ispunjenog života. Zato se smatra da držanje 21 zrna pirinča u novčaniku prilači novac i sprečava njegovo suvišno trošenje.

 

4. Nikada ne držite prazan novčanik

 

Sve i da imate novčanice najmanjeg iznosa, obavezno držite nešto u novčaniku, a stare i iscepane novčanice odstranite jer one privlače lošu eneriju. Isto tako, ukolio skupljate novčanice koje više nisu u opticaju, obavezno ih sklonite iz novčanika jer i one ne donose ništa dobro.

 

 

makonda-tracker