Rešenje!

Jedna mešavina zauvek će rešiti LETNJI PROBLEM: Ovo je način kako da uklonite ŽUTE MRLJE na beloj odeći

0

Tvrdokorne fleke koje nastaju usled znojenja mogu zauvek nestati sa vaše garderobe zauvek uz pomoć jednog sredstva. 

foto: Shutterstock/Andrey_Popov
foto: Shutterstock/Andrey_Popov

Australijanka Šantel Mila na društvenim mrežama često deli savete kako je najbolje uz pomoć prirodnih sredstava očistiti najbolje vaš dom, a sada je dala i dobar savet kako da očistite i žute mrlje na beloj odeći od znoja. 

 

Kako ona tvrdi, uz pomoć mešavine  deterdženta za pranje sudova i hidrogen peroksida možete otkloniti i najtvrdokornije fleke

 

— Ovo je najlakši način da uklonite mrlje od dezodoransa koje nastaju na odeći — objasnila je u viralnom videu objavljenom na TikToku.

 

Ona je u bočicu sipala hidrogen peroksid i deterdžent sudova u odnosu 2:1. Ovo sredstvo je sipala na majicu i nakon toga je oprala i tako dokazala da mrlja nestaje. 

 

Ona je takođe još jedan trik pokazala za otklanjanje problem sa masnim flekama. Garderobu sa flekom je stavila na tanjir, a zatim na fleku je dodala deterdžent za sudove, a na sve dodala i sodu bikarbonu. Kada je sve to natrljala na fleku, a zatim je sve to oprala u mašini i mrlje nije bilo. 

 

@mama_mila_ The easy way to remove underarm deodorant stains for good 🙌 #laundryhacks #hometips #diyspray ♬ gimme gimme gimme - glwkstrs ❀

 

makonda-tracker