dopada li se vama?

MALO JE ONIH KOJIMA DOBRO STOJI, ALI… Ovaj komad će preplaviti beogradske ulice predstojećeg leta!

0

Kad temperatura pređe 30 stepeni, mnogo je onih koji se ne opterećuju time kako im odeća stoji, već su im na prvom mestu komfor i praktičnost, a ovaj komad pruža upravo to.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Klasičan kombinezon koji podrazumeva duge panatlone, generalno je trend komad godine. Međutim, njegova kratka varijanta, koju smo mogli da viđamo i prošle godine, sada postaje sve zastupljenija, piše Elle.

 

Uticaj globalne pandemije definitivno je uticao i naš pristup modi u poslednjih nekoliko meseci.

 

 

Nije nam mnogo trebalo da se naviknemo na casual stil i udobnost, udobnost, udobnost. Sve ono kako bismo mogli opisati upravo ovaj komad.

 

Mada, tu je još jedna stavka, ne smemo da je izostavimo — u pitanju je zaista vrlo efektan komad, koji je u isto vreme isto tako — vrlo jednostavan.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

I sve su ovo stavke koje mini-kombinezonu idu u prilog, ali postoje i one koje su popriličan minus: u pitanju je komad koji morate zaista pažljivo da birate u zavisnosti od svoje građe, najbolje stoji nešto mršavijim devojkama sa dugim nogama ili onima sa sitnijiom građom.

 

U njemu možete očas posla da izgledate smešno, neozbiljno, kao da ste obukli pidžamu, da vas učini da deluje krupnije i niže. Međurim, ako uspete da nađete model koji odgovara vašoj figuri i ličnom stilu, onda ste verovatno našli svoj omiljeni letnji komad odeće za sve prilike!

 

 

makonda-tracker