Eliksir lepote i zdravlja

KEJT MIDLTON BEZ OVOG NAPITKA NE MOŽE DA ZAMISLI DAN: Tajna vojvotkinje od Kembridža krije se u ovom magičnom SOKU

0

Da bi bila vitka, ali i puna energije, Kejt svaki dan pije ovaj sok

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Eliksir lepote i zdravlja je, po pisanju američkih medija, domaći sok od kelja koji Kejt Midlton pije svakog jutra, piše Lepa i srećna.

 

Traganjem za njenom tajnom bave se mnogi, naročito otkako je oduševila sve besprekornim izgledom odmah po rođenju ćerke Šarlot.

 

Naime, Kejt je svoj eliksir lepote i energije pronašla u soku od kelja, povrću koje promeša u blenderu i dobije super zdravi zeleni napitak.

 

vitamini, sok, napitak
foto: Profimedia


Vojvotkinja ovaj moćni sok pije svako jutro, a popila ga je i onoga jutra kad je krenula u bolnicu kako bi rodila svoje drugo dete, princezu Šarlot.

 

Mama Kejt priprema sama svoje eliksire u Anmer Holu, novom domu mlade kraljevske porodice, a u tajnu pripreme sokova uputila ju je sestra Pipa koja izučava nutricionizam.

 

U ovom skrivenom mirnom Velike Britanije (selo Anmer broji svega 63 stanovnika!) za Kejt je vrlo lako da se i sama bavi zdravom ishranom svoje porodice!

 

- Kupuje sveže lokalne proizvode - tvrde američki izvori.

 

- I to sve organsko. A princeza se ponaša normalno među lokalnim stanovništvom i niko joj ne smeta. Ljudi je puštaju da "diše" i niko ne traži da slika selfi s njom!


 

 

makonda-tracker