šta vi mislite?

NA PROLEĆE ĆEMO SPAJATI NESPOJIVO: 5 novih trendova koji krše sva dosadašnja modna pravila

0

Nova modna pravila nose nešto potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

1. „Crveno i ružičasto ipak smeju zajedno“

 

Trenutno je vrlo aktuelna romantična kombinacija vatrenocrvene i svetloružičaste. U ovoj sezoni mogu se videti razne kombinacije žarkih boja. Preporučuje se čak i crvenokosim damama.

 

foto: Profimedia



2. „Šljokice se više ne nose samo za izlaske i svečane prilike“

 

Ne mora se raditi o večernjoj haljini kompletno prekrivenoj šljokicama, već to može biti i slatka suknja ukombinovana sa patikama i jaknom.

 

3. „Duksevi se ne nose samo kod kuće“

 

Duksevi se nose samo kod kuće ili na putu u teretanu i nisu ni u kom slučaju „modni komad“. Više to nije slučaj. Mogu biti sasvim trendi uz suknju i patike ili uz jaknu i čizme.

 

4. „Srebro ili zlato – ne morate se odlučiti!“

 

Dugo je vremena jedan od najpoznatijih modnih grehova bio kombinovati zlato i srebro. Međutim, danas je to prošlost! Naime, sada znamo da kombinacija različitih metala pruža kontrast i promenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on



5. „Uzorci se smeju mešati“

 

Linije s uzorkom cveća ili šareno-karirano s ačkama? Upravo neka neobična mešavina daje uzbudljiv izgled. Postoji samo jedan trik: kod kombinacije dva upadljiva uzorka lakše je ako ostanete kod dve boje. I još jedan savet: ako kombinujete dva jednaka printa, onda jedan uzorak može slobodno biti veći od drugoga. Na primer, možete kombinovati komad odeće sa širokim linijama s drugim koji ima tanke linije.
 

 

makonda-tracker