ostavlja snažan utisak

NA FOTOGRAFIJAMA IZGLEDA MOĆNO, ALI TO NIJE NJENA JEDINA TAJNA: Stručnjaci odabrali boju koja će obeležiti 2020. godinu, a slavne dame je već nose (FOTO)

0

Kompanija Pantone već dve decenije bira boju godine, a sigurni smo da će vam se njihov najnoviji izbor dopasti.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Odluka koju donesu stručnjaci za boje koji rade u ovoj kompaniji uvek ima izuzetan uticaj na modu, u svim njenim aspektima, a 2020. godine će, po svemu sudeći, dominirati kobaltnoplava.

 

Ova intenzivna nijansa plave boje ne kombinuje se tako lako s drugim bojama, tako da će biti veoma zanimljivo videti kako će influenserke i slavne dame nositi komade u klasičnoj plavoj nijansi.

 

Ono što je posebno zanimljivo u vezi s njom jeste da, pored toga što izgleda odlično na fotografijama, kobaltnoplava, tvrde terapeuti, ima snažan uticaj na um.

 

Posmatrajte je duže ili se okružite njome i videćete da će da posle izvesnog vremena početi da vam se otvaraju više sfere uma — istakla je za Vogue terapeutkinja Konstans Hart.

 

Poznate dame već dugo nose ovu nijansu na crvenom tepihu, a u galeriji ćete pronaći najlepša izdanja koja smo pronašli. Njihov trik: bez kombinovanja, bez rizika, s potpunom dominacijom veličanstvene plave!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker