modna pravila

PAZITE DA NE IZGLEDATE KAO "SELJANKE" KOJE NE ZNAJU NIŠTA O MODI: Ana Vintur zna šta nikako ne treba da nosite ukoliko se upoznajte sa budućom svekrvom!

3

Njen stil je besprekoran i ima kredibilitet da govori o ovoj temi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena modna urednica Ana Vintur (69) važi za najmoćniju ženu iz sveta mode, a njeni stilski saveti se bespogovorno slušaju i cene.

 

Osim što suvereno vlada modnom industrijom, nekrunisana kraljica mode prepoznatljive paž frizure neguje besprekoran stil odevanja, te se modni kritičari ne usuđuju da bilo šta zamere.

 

U njenom garderoberu, kao i na javnim pojavljivanjima preovladavaju elegantne haljine, blejzeri, kaputi, kao i visoke potpetice.

 

S obzirom na takav način odevanja, retko ko bi mogao da je zamisli odevenu u farmerke.

 

Međutim, urednica američkog Voga je otkrila da farmerke rado bira i voli da nosi. Ali, nikad ne nosi u sledećim prilikama - prilikom posete Bakingemske palate i Bele kuće, kao i ostalim mestima na kojima je džins izuzetno nepoželjan.

 

foto: Profimedia

Kada bismo takvo pravilo preneli na uslove običnih ljudi to bi značilo da farmerke nikada ne treba nositi prilikom poseta predsednicima država i kraljevskim porodicama, formalnim poslovnim ili porodičnim prilikama.

Međutim, treća situacija je mnoge prilično iznenadila. Ana je otkrila da džins ne smete da nositi u situaciji kad treba da upoznate roditelje svog izabranika.

 

Naravno, odmah će se postaviti pitanje šta raditi ako je baš prvi susret sa potencijalnim svekrom i svekrvom planiran na nekom izletu, u prirodi ili na sportskoj manifestaciji.

 

Ona savetuje da pantalone i te kako dolaze u obzir, ali odaberite neki opušteni model širih nogavica ili suknju-pantalone u zavisnosti od svoje figure.

Ana takođe nikako ne podržava nošenje fluorescentnih komada odeće i tvrdi da bi to nosile samo "seljanke" koje ne znaju mnogo o modi.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker