foto

Ono što je svima normalno Holivud ne prašta: Selena Gomez na meti kritika zbog ove neodoljive haljine (ANKETA)

0

Mlada glumica i pevačica očito ima novi omiljeni komad odeće - simpatičnu svetloplavu haljinicu, a upravo ju je ona učinila (negativnom) modnom vešću dana.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Sigurni smo da imate neki noviji odevni komad koji obožavate i svaki put kad treba na brzinu da izađete iz kuće ne razmišljate previše, već jednostavno obučete njega. Upravo je to slučaj i s popularnom Selenom Gomez, koju je očarala haljina modne kuće Rouje Paris.

 

Seksepilno ili... ogavno? Zbog ovoga ceo svet priča o Seleni Gomez, a čak ni najveći fanovi ne znaju šta da misle (FOTO, ANKETA)

 

Selena ju je najpre ponela u septembru, kada ju je kombinovala sa zlatnim alkama i belom tašnicom tokom šetnje njujorškim Vest Vilidžom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Međutim, pevačica i glumica učinila potom nešto što bi malo njenih koleginica sebi dopustilo - pre nekoliko dana ju je obukla opet!

 

Ovog puta, Selena je odabrala torbu crne boje, a oba puta je interesantnu haljinicu sa suptilnim printom nosila u kombinaciji s belim patikama.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

To je, naravno, naišlo na kritike javnosti, pa se mogu pročitati mnogi komentari šokiranih fanova, koji očekuju da Selena nikad ne nosi isti komad dvaput.

 

makonda-tracker