kopirajte ih već ove sezone

NEDELJU ZA NAMA OBELEŽILE SU — RESE: Svetske lepotice su očarane ovim trendom, a evo kako ga nositi pravilno (FOTO)

0

Najpoznatije žene sveta proteklih dana su vratile u modu pomalo zaboravljeni trend.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rese se ponovo vraćaju na crveni tepih, i to u velikom stilu — na elegantnim haljinama najuticajnijih žena u svetu pop kulture i mode!

 

One su posebno bile aktuelne proteklih nekoliko dana, kada smo ih maltene svaki dan viđali na najvažnijim događajima u Holivudu.

 

 

Među prvima ih je ponela Šarliz Teron, i to na događaju Africa Outreach Project Fundraiser, kada je prošetala u očaravajućoj haljini, za koju smo kasnije saznali da su je Diorovi majstori šili čak 1.200 sati.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Juče je Hajdi Klum bila među zvanicama događaja The Trevor Project's TrevorLIVE, kada je manekenka ponela belu toaletu s dva resa efektnih resa.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Nikol Kidman pre nekoliko dana prošetala je crvenim tepihom na dodeli nagrada Contry Music Awards, i to u svetlucavoj haljini u tonovima crvene, narandžaste i ružičaste boje koja je ukrašena interesantnim cvetovima i donji deo se, umesto porubom, završava trendi resama.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ono što je posebno zanimljivo jeste da su sve tri ove dame odabrale haljine midi dužine, zahvaljujući čemu su njihove odevne kombinacije izgledale još glamuroznije. Nešto kraća suknja ili haljina mogli da deluju pomalo, u nedostatku boljeg izraza, jeftino, dok duži kroj u kombinaciji s resama daje elegantan izgled uz tek notu lepršavosti.

 

 

makonda-tracker