budite prvi u srbiji

Pažljivo pratite savete blogerki: 5 moćnih trendova kojih ne bi bilo da nema Instagrama

0

Instagram je odavno postao platforma koja nalik modnim revijama lansira i diktira nove trendove...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Sitni nakit

 

Talas je počeo od filigranski tankog prstenja koje se brzo prebacilo sa korena prstiju na gornje falange. Bubice od minđuša, milimetarski privesci oko vrata i ruku i tanane narukvice oko zglobova na nogama samo su upotpunili priču, piše Elle.

 

Beograđanke su opčinjene njima: Ove čizme su glavni jesenji trend na ulicama svetskih metropola (FOTO)

 

Marame

 

Ruku na srce, pre nego što su blogeri počeli da nose marame oko vrata (na torbama ili oko zglobova na ruci), ostatak čovečanstva radio je to samo kada je hladno ili kad treba da se prekrije koja falinka ili se, eventualno, divio Odri Hepbern u filmu Praznik u Rimu.

 

Rese od džinsa

 

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

 

Jeans je reč koja se na Instagramu pominje skoro 16 miliona puta. To znači da ljudi baš mnogo vole farmerke u svim oblicima i bojama, ali je trenutno fokus na resama i koncima koji vise. Što ofucanije, to bolje.

 

Gola ramena i karneri

 

Košulje, haljine i topovi koji otkrivaju cela ramena ili ih samo uramljuju preplavili su društvene mreže. Romantični karner koji kreće od grudi i oko ruku garantuje trocifreni broj lajkova.

 

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

 

Mrežaste čarape

 

Mrežaste čarape imaju dugu i vrlo seksi istoriju, ali ih je tek sada Instagram odobrio kao legitimnu dnevnu garderobu. Nekada je bilo nezamislivo da se vidi gornja ivica hulahopki, a danas važi pravilo - ako se ne vidi - zameniti soknicama ili dokolenicama.

 

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

makonda-tracker