Nijedna fashionista ovo sebi ne bi dopustila

Previše seksi, previše matchy-matchy: Svi trendovi kojima smo jednoglasno rekli zbogom (FOTO)

0

Jedna od prvih stvari koja govori o vašoj ličnosti svakako je stil odevanja...

Iz upravo tog razloga, kako se ne bi prezentovali kako ne želite, trudite se da izbegavate trendove koje nijedna dama od stila danas sebi ne bi dozvolila.

 

6. Farmerke sa niskim strukom

 

Srednji ili visoki struk trenutno je veliki trend među damama od stila. Osim što izgleda prefinjeno, ovakav model može da ublaži nedostatke, odnosno sakrije višak, čak i da vizualno izduži noge.

 

7. Kristali

 

Natpisi na bluzama i farmerke otpočene cirkonima i kristalima bili su hit 2000. godina. Ako baš ne možete da odustanete od svetlucanja, birajte moderne komade napravljene od tkanine sa metalik efektom ili diskretnim šljokicama.

 

8. Šnale i gumice za kosu

 

Mašne, šnale, trake i gumice za kosu nisu više u modi. Svi ovi ukrasi za kosu izgledaće jeftino. Ako volite stalno da nosite konjski rep, koristite gumice u boji vaše kose i "umotajte" ih u pramen kose na kraju.

 

A post shared by KIKI's HAIR (@kikihair_slo) on

9. Harmonične kombinacije

 

Kombinovanje stilova i modni eksperimenti su trenutno veliki trend. Zaboravite na stereotipe poput kombinacije romantične haljine i nežnih sandala, poslovnog odela samo sa klasičnim štiklama, patike samo u teretani… Igrajte se!

 

10. Frizura pod konac

 

Prosto deluje veštački. Nežni talasi i blago neuredna kosa su trenutno glavni trend. Zaboravite i na kilogram laka za kosu – izgleda užasno!

11. Suviše dugački nokti

 

Predugački nokti govore samo jedno – dama koja ih nosi poslednji put je modu pratila pre 5 godina. Ako na noktima imate i kristale, crteže, perje, situacija je još gora. Skratite, lepo oblikujte i namažite nokte neutralnom bojom, to će biti pun pogodak!

 

12. Popravljanje prirode

 

Silikoni, pućenje usana, nenormalno duge veštačke trepavice i suviše šminke potpuno iščezavaju. Konačno. Prirodna lepota je uvek u trendu!

 

IzvorStil.kurir.rsBesnopile.rs

makonda-tracker