Nijedna fashionista ovo sebi ne bi dopustila

Previše seksi, previše matchy-matchy: Svi trendovi kojima smo jednoglasno rekli zbogom (FOTO)

0

Jedna od prvih stvari koja govori o vašoj ličnosti svakako je stil odevanja...

Iz upravo tog razloga, kako se ne bi prezentovali kako ne želite, trudite se da izbegavate trendove koje nijedna dama od stila danas sebi ne bi dozvolila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Uparivanje cipela i torbe

 

Potpuno nepotrebno. Isto važi i za šešire, rukavice i šalove, piše Stil. Neobične kombinacije boja su trenutno na vrhuncu popularnosti! Naravno, izbegavajte da to bude nekoliko jarkih boja u jednom trenutku...

 

A post shared by Natasha Davydova (@tetyamotya) on

2. Vrtoglavo visoke potpetice

 

Klasične salonke sa štiklom od 12 centimetara čuvajte samo za posebne prilike. One koje imaju i platformu slobodno bacite – one su završile svoje. Trendi izbor su ravne mokasine i cipele sa niskom štiklom, takozvane "kitten".

3. Prenaglašena seksualnost

 

Prekratke, uske haljine sa niskim izrezom oko vrata potpuno su izašle iz mode. U kombinaciji sa veoma visokim štiklama, sve deluje još vulgarnije. Radije se opredelite za umerenost, midi dužinu i blaže krojeve.

 

4. Šljašteće hulahopke

 

Hulahopke u boji kože sa tonom likre su ultimativni modni tabu. Ako želite da izgledate moderno, lepo i stilizovano, odaberite prozirni model koji se slaže uz nijansu vaše kože i nema više od 20 dena. Zaboravite i na bronzane boje, zbog kojih će vam noge imati drugačiju boju u odnosu na ostatak tela.

 

5. Zlatni nakit

 

Najbolji izbor trenutno je nakit inspirisan davnom istorijom. On će biti fantastičan završni detalj, koji će dodati dašak prefinjenosti vašoj kombinaciji.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker