NEOBIČNA I PRELEPA

Plisirana, lepršava, idealna za večernji izlazak: Nina Radulović OČARALA u haljini BOJE DUGE (FOTO)

0

Poznata voditeljka godinama pleni lopotom i fantastičnim osećajem za stil, a sada je poneka haljinu od koje svima zastaje dah

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Poznata voditeljka Nina Radulović vodila je program na Međunarodnom festivalu ilustracija "Ilustrofest" koji je održan na Sava promenadi na Kalemegdanu.

 

Nina je poznata kao neko ko se od početka svoje karijere gradi jedinstven i upečatljiv stil, pa je često možemo videti u neobičnim izdanjima.

 

 

Jednu takvu haljinu imali smo prilike da vidimo na njoj pre nekoliko dana. Naime, voditeljka je ponela plisiranu haljinu u duginim bojama. 

 

Kroj haljine je bio takav da je istakao njenu vitku liniju i otkrio samo onoliko koliko je potrebno da se probudi mašta. Oko struka je imala beli kaiš, koji se savršeno uklopio uz celu toaletu.

 

Nina Radulović
Nina Radulovićfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Voditeljka je uz prelepu haljinu odabrala i jednostavne roze sandale sa malom štiklom koje su celoj kombinaciji dale dozu šarma.

 

Uz sve to odlično je iskombinovala i malu roze torbu, a od nakita je imala jednostavan beli sat, narukvicu i prelepi prsten. 

 

Ono što je takođe bilo primetno jeste i to da voditeljka nije skidala osmeh sa lica. 

 

1 / 2 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Pogledajte u galeriji kako je koji detalj izgledao.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker