autentičan stil

LJUBAV I MODA: Upotpunite jesenji stil atraktivnim komadima udobne, lepe i kvalitetne odeće!

0

Jedan komad odeće ne samo da može da vrati raspoloženje, nego može da nas učini i da se osećamo fantastično.

foto: , Naslovna: RossHelen editorial / Alamy / Alamy / Profimedia.
foto: , Naslovna: RossHelen editorial / Alamy / Alamy / Profimedia.

Sa garderobom mi vrlo često možemo da iskažemo autentičan stil koji i te kako odiše samopouzdanjem i lepotom, ali pre svega to je nešto što nikada ne izlazi iz mode.Zato smo za izdovojli nekoliko unikatnih komada odeće koji će upotpuniti vaš jesenji stil.

 

 

Bluza sa balon rukavima je u retro chic stilu i sigurno će privući sve poglede u vašoj okolini. Akcenat na balon rukavima daće posebnu notu vašem celokupnom izgledu – poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a društveni život bogatijim. Omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Napravljena je od 95% poliestera i 5% likre. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.290 rsd.

 

Ženska garderoba
foto: Promo

 

Končani džemper u kamel boji je fantastičan končani džemper sa blagim “slepi miš” rukavima, veoma nežan i udoban za nošenje. Komad koji je neophodan u svakom ormaru, jer se odlično uklapa u sve odevne kombinacije. Veoma je prilagodljiv svim prilikama, od jutra do večeri. Jedan od vodećih modnih trendova je kombinovanje sa suknjom. Napravljen je od 100% akrilaka u univerzalnoj veličini u kamel boji. Naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.690 rsd.

 

Ženska garderoba
foto: Promo

 

 

Jednostavna midi haljina ravnog kroja u casual stilu je komad koji može da zadovolji sve zahteve aktivnog dana, na Vama je samo da menjate obuću u skladu sa prilikom. Veoma udoban komad, prilagodljiv i prijatan, odlično će se uklopiti sa patikama, ali i savršeno ide i uz gležnjače, cipele i čizme. Ako volite raznolikost, možete je stilizovati različitim ešarpama i drugim aksesoarima. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 1.990 rsd.

 

Ženska garderoba
foto: Promo

 

Mini haljina sa volanima u crno-belom printu je haljina koja poseduje sve kvalitete za uspešno obavljanje svih vaših društvenih aktivnosti, od poslovnih preko neobaveznih, pa sve do večernjih. Crno-beli geometrijski print, nalik pepitu, daje joj neprolaznost i bezvremenost. Materijal na bazi poliestera visokog kvaliteta garantuje udobnost pri nošenju, kao i jednostavnost održavanja. Veoma jednostavnog kroja, dužine iznad kolena,
sečena radi naglašavanja struka kao glavnog atributa. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 2.290 rsd svakog radnog dana, po ceni od 1.690 rsd.

 

Ženska garderoba
foto: Promo

 

Blejzer sa diskretnim volanima fantastičan je komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem outfitu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.790 rsd. 

 

Ženska garderoba
foto: Promo

* Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker