editorijal

Modna ispovest Tijane Dapčević: Depresiju ne lečim kupovinom - to sam radila kad sam bila mlađa

0

Da je uvek spremna na žrtvu zarad mode, pop pevačica pokazala je i u modnom eksperimentu u kojem je ponela izazovne kombinacije atipične za hladno vreme

foto: Andreja Damnjanović

4. Da li u šopingu nalazite utehu za trenutke koji vam nisu po meri i umete li da date i poslednju paru za neki odevni predmet, obuću ili tašnu?

 

- Ne kupujem da bih izlečila depresiju, to sam radila kad sam bila mlađa, sada šopingujem samo po potrebi, i naopako da dam poslednje pare na torbu! Na čizme ili cipele može, ali na ostalo ne.

 

5. Opišite svoju omiljenu odevnu kombinaciju.

 

- Farmerke zvoncare, salonke sa visokim štiklama, bela majica na bretele, neki besan sako ili kožna jakna i crveni karmin.

 

foto: Andreja Damnjanović

6. Praktikujete li da odećom prikrijete neke eventualne nedostatke na svom telu ili da u isto vreme istaknete svoje atribute?

 

- I te kako prikrivam nedostatke. Postala sam doktor nauka u prikrivanju donjeg dela tela, pa kad dođe leto, svi su u fazonu istog pitanja: "Kako uspevaš da imaš istu kilažu godinama?" A ja bila na liposukcijskoj ishrani i smršala sedam kilograma, a da to niko nije primetio.

 

 

7. Pamtite li neki svoj modni promašaj kojem se i danas smejete?

 

- Uvek ću se smejati modnoj kombinaciji pantalona zvoncara i plisirane suknje preko toga. Ne znam gde mi je pamet bila tada!

makonda-tracker