Glossy EDITORIJAL

Sanja Marinković: Uz odeću najbolje kombinujem svoje misli

0

Oslanjajući se na izjavu čuvene Koko Šanel, poznata voditeljka priča kako je godinama postala smelija u biranju odevnih kombinacija i priznaje da je zarad atraktivnosti spremna i na malu žrtvu

foto: Dejan Milićević

Koji vam je omiljeni komad garderobe?
- Moda je prolazna, ali stil je večan - moja je omiljena rečenica. Mnogo sam smelija kada je reč o izboru i kombinovanju garderobe poslednjih godina nego što sam bila u mladosti. Najčešće nosim pantalone kraćih nogavica sa nekim klasičnim džemperom preko dana. Za veče su to najčešće haljine koje otkrivaju kolena i koje su jedinstvenog dizajna i odličnog kvaliteta.

 

Živela sam u kombiju 24 sata dnevno: Sanja Marinković iskreno o detaljima iz svoje prošlosti

 

Gde se osećate izazovnije: na plaži u kupaćem kostimu ili na ski-stazi u skafanderu?
- Verujem da seksepil i privlačnost idu iz glave i nisam od onih žena kojima je najvažnije da su im grudi i zadnjica na svom mestu, a sve ostalo može da prođe, padne ili nestane. Redovno treniram, pravilno se hranim, radim jogu, tako da se bez stida skidam u kupaći, ali možda je najveće uživanje kada početkom maja skijaš na glečerima u ski-pantalonama i izazovnoj majici na bretele... Sport je za mene jedna od najvažnijih mera sreće koja mi bogati i dušu i telo.

foto: Dejan Milićević

Može li šešir adekvatno da zameni frizuru?
- Obožavam modne detalje, a šeširi su od prošlog leta postali moj omiljeni aksesoar jer ih od tada s mnogo ljubavi kreira moja snaja Jelena Marinković. Upravo sam naručila jedan zimski, damski od najfinijeg štofa sa zečjom dlakom. Ako volite modu, ona mora biti čista i udobna, bilo da je reč o kosi, šeširu, nakitu ili cipelama. Kosa je najlepši ukras svake žene i ja svake nedelje posvećujem svoje vreme njenoj nezi.

makonda-tracker