savršenooo

OBRADUJTE SEBE i upotpunite svoj GARDEROBER: Autentičnim i prefinjenim komadom odeće!

0

Važite za osobu od stila i dobrog ukusa. Zato u svojoj pozamašnoj kolekciji garderobe imate samo one komade u kojima se osećate samopouzdano, prefinjeno, autentično i pre svega udobno.

foto: J.M. Guyon - Copyright 2010 / CandyBox / Profimedia
foto: J.M. Guyon - Copyright 2010 / CandyBox / Profimedia

Znate da je vaša dobitna kombinacija za dobro raspoloženje pronalazak super odeće koju sa kojom ćete napraviti najlepši outifit. Zbog toga smo mi za vas izdvojili nekoliko unikatnih komada garderobe koji će vam pomoći da zablistate još više! Mi smo za vas izdvojili nekoliko unikatnih komade garderobe koji će upotpuniti vaš stil!

 

Bluza sa balon rukavima je u retro chic stilu i sigurno će privući sve poglede u vašoj okolini. Akcenat na balon rukavima daće posebnu notu vašem celokupnom izgledu – poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a društveni život bogatijim. Omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Napravljena je od 95% poliestera i 5% likre. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.290 rsd.

 

Garderoba
foto: Promo

 

Končani džemper u kamel boji je fantastičan končani džemper sa blagim “slepi miš” rukavima, veoma nežan i udoban za nošenje. Komad koji je neophodan u svakom ormaru, jer se odlično uklapa u sve odevne kombinacije. Veoma je prilagodljiv svim prilikama, od jutra do večeri. Jedan od vodećih modnih trendova je kombinovanje sa suknjom. Napravljen je od 100% akrilaka u univerzalnoj veličini u kamel boji. Naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.690 rsd.

 

Garderoba
foto: Promo

 

Jednostavna midi haljina ravnog kroja u casual stilu je komad koji može da zadovolji sve zahteve aktivnog dana, na vama je samo da menjate obuću u skladu sa prilikom. Veoma udoban komad, prilagodljiv i prijatan, odlično će se uklopiti sa patikama, ali i savršeno ide i uz gležnjače, cipele i čizme. Ako volite raznolikost, možete je stilizovati različitim ešarpama i drugim aksesoarima. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 1.990 rsd.

 

Garderoba
foto: Promo

 

Mini haljina sa volanima u crno-belom printu je haljina koja poseduje sve kvalitete za uspešno obavljanje svih vaših društvenih aktivnosti, od poslovnih preko neobaveznih, pa sve do večernjih. Crno-beli geometrijski print, nalik pepitu, daje joj neprolaznost i bezvremenost. Materijal na bazi poliestera visokog kvaliteta garantuje udobnost pri nošenju, kao i jednostavnost održavanja. Veoma jednostavnog kroja, dužine iznad kolena, sečena radi naglašavanja struka kao glavnog atributa. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 2.290 rsd.

 

Garderoba
foto: Promo

Blejzer sa diskretnim volanima fantastičan je komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem outfitu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.790 rsd.

Garderoba
foto: Promo

 

* Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

makonda-tracker