LJUBAVNI SAVETI

Ovakva žena je san svakog frajera: 7 stvari kojima ne može da odoli nijedan muškarac!

0
O ovakvoj dami maštaju svi muškarci!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona u svaki dan unese vedrinu, uvek je vesela i spremna na akciju. Nikad ne kasni, pleni lepotom i pozitivnom energijom... Gde god se pojavi, svi se okreću za njom, kada progovori svi upijaju njene reči... Ima odgovor na svako pitanje, zna šta želi i nema problema koji ona ne može rešiti. Zvuči savršeno i nestvarno, ali to može uplašiti muškarce, piše sajt Cosmopolitan

 

Pogledajte kojih 7 stvari muškarci potajno žele da njihova gospođica Savršena poseduje.

 

Praznici stižu, a vi ste singl? 4 nezaboravna načina da uživate u dočeku

 

Puštate svog dragog da bude svoj

Posedujete svu moć koja vam je potrebna da dođete do ostvarivanja kako ličnih, tako i profesionalnih ciljeva u životu. Iako vam ovo pomaže da držite konce u svojim rukama, vaš muškarac neće biti baš oduševljen ako očekujete da se stvori kraj vas kad kod pucnete prstima. Ima i on svoja osećanja, mišljenja, uspehe i život koji je van vašeg dometa. I njemu je potrebno slobode kako bi došao do izražaja.

Nemojte mu naređivati, ima i on pravo glasa, kao i želju da bude saslušan. Morate prihvatiti i neka njegova shvatanja, čak i ako se razlikuju od vaših. Veze se zasnivaju na uzajamnom poštovanju, ako to zaboravite, pokušajte da se setite šta vas je uopšte privuklo njemu.

Zato, na trenutak odložite svoj rokovnik sa strane i priuštite i njemu i vama malo uzbuđenja. Prijaće vam.

 

Puštate ga da on vodi

Trebalo bi da budete oprezni kod ovih stvari. Vrlo lako možete dovesti u situaciju svog partnera da pomisli, kako nije dovoljno muškarac i kako ne može da vam parira. To će ubiti njegovo samopouzdanje. Dajte mu šansu da se dokaže i oseti kao vaš zaštitnik i neko ko vam je potreban u svakom trenutku.

 

On je definitivno taj: 4 znaka da ste konačno pronašle pravog muškarca

 

Ne rešavate njegove proleme, samo ste mu podrška

Činjenica je da ste odlični u tome, bilo kod kuće, na poslu, kada su u pitanju prijatelji i porodica. U suštini svakome možete spasiti dan, ali nije to poenta. Kada je reč o vašem partneru, sačekajte da on prvo zatraži savet od vas. Naučite da ćutite i slušate. Nekada i samo slušanje može biti rešenje.

 

Nastavak teksta čeka vas na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker